Brouwerij Huyghe

Goudblond abdijbier met een alcoholpercentage van 7,5%. Dit bier van hoge gisting wordt gebrouwen met een combinatie van verschillende granen.

Sterk goudblond bier van hoge gisting met hergisting op fles. Dit bier met een alcoholgehalte van 9,4% wordt sinds 1992 gebrouwen in Melle.

Amberrood jubileumbier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 7%. Dit speciaalbier werd gelanceerd in 2014 naar aanleiding van het 25-jarige bestaan van Delirium Tremens.

Kastanje-amberkleurig kerstbier met een alcoholgehalte van 10%. Dit winters bier van hoge gisting heeft een fijne romige witte schuimkraag.

Sterk donker bruinrood bier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 8,5%. Dit wit-gele schuimkraag van dit bier blijft goed kleven.

Diep donkerrood fruitbier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 8%. Dit bier heeft een klevende en compacte getinte schuimkraag.

Dofblond bier van 8,5% dat op 26 december 1988 voor de eerste keer werd gebrouwen. Dit bier van hoge gisting heeft een fijne pareling die zorgen voor een mooie witte schuimkraag.

Goudblonde tripel met een alcoholgehalte van 8,5%. Dit bier van hoge gisting heeft een fijne pareling die zorgen voor een mooie klevende schuimkraag. Het werd voor het eerst gebrouwen in 1989.