De geschiedenis van Brouwerij Huyghe gaat terug tot 1654 toen er op de appelhoek in Melle al bier gebrouwen werd. In 1938 veranderde de naam ‘Den Appel’ naar Huyghe.

Uitgeschonken Averbode-bier in bijhorend bierglas naast bierflesje

Goudblond abdijbier met een alcoholpercentage van 7,5%. Dit bier van hoge gisting wordt gebrouwen met een combinatie van verschillende granen.

Uitgeschonken Bière du Corsaire in bijhorend glas

Sterk goudblond bier van hoge gisting met hergisting op fles. Dit bier met een alcoholgehalte van 9,4% wordt sinds 1992 gebrouwen in Melle.

Uitgeschonken Delirium Argentum in bijhorend slurfglas met roze olifant

Amberrood jubileumbier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 7%. Dit speciaalbier werd gelanceerd in 2014 naar aanleiding van het 25-jarige bestaan van Delirium Tremens.

Uitgeschonken Delirium Christmas in bijhorend glas met roze olifanten

Kastanje-amberkleurig kerstbier met een alcoholgehalte van 10%. Dit winters bier van hoge gisting heeft een fijne romige witte schuimkraag.

Uitgeschonken Delirium Nocturnum in bijhorend slurfglas met roze olifant

Sterk donker bruinrood bier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 8,5%. Dit wit-gele schuimkraag van dit bier blijft goed kleven.

Uitgeschonken Delirium Red in bijhorend slurfglas met roze olifant

Diep donkerrood fruitbier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 8%. Dit bier heeft een klevende en compacte getinte schuimkraag.

Uitgeschonken Delirium Tremens in bijhorend slurfglas met roze olifant

Dofblond bier van 8,5% dat op 26 december 1988 voor de eerste keer werd gebrouwen. Dit bier van hoge gisting heeft een fijne pareling die zorgen voor een mooie witte schuimkraag.

Uitgeschonken La Guillotine in bijhorend bierglas

Goudblonde tripel met een alcoholgehalte van 8,5%. Dit bier van hoge gisting heeft een fijne pareling die zorgen voor een mooie klevende schuimkraag. Het werd voor het eerst gebrouwen in 1989.