Over ons

Historiek

1959

Onze eerste winkel werd geopend in maart 2015 en ontstond uit onze handel in Zuid-Afrikaanse wijnen waar we toen al haast 15 jaar mee bezig waren. Toch gaat onze geschiedenis al veel verder terug want de groep Devrieze-AsterX, bekend van de voormalige doe-het-zelfzaak, bestaat ondertussen al meer dan 60 jaar. Onze eerste ervaringen in de verkoop dateren immers al van 1959.

2015

De Wijnboeren ontstond in 2011 en groeide jaar na jaar. In 2014 beslisten we om ook sterke dranken en wijnen uit andere landen aan te bieden. Een jaar later volgde een eerste drankenwinkel voor particulieren onder de naam AsterX Dranken en de aansluiting bij aankoopgroepering Districo. Het assortiment werd sterk verruimd en zo evolueerden we tot een volwaardige drankenhandel.

2017

In de lente van 2017 konden we in de buurt twee drankenwinkels overnemen. Tijdens de zomermaanden van datzelfde jaar sloten we ons aan bij de aankoopvereniging Prik&Tik waardoor we onze klanten nog beter kunnen helpen.

2019

Door een volgende overname konden we twee jaar later onze doorgedreven klantenservice van drankencentrales garanderen in een nog ruimer gebied. In 2020 verhuisde die winkel naar een nieuwe locatie in dezelfde gemeente.

Onze missie

  • Uw bezoek verdient onze aandacht
  • In onze familiale sfeer voelt u zich snel thuis
  • Als team staan wij borg voor een persoonlijke begeleiding
  • U klantvriendelijke service geven is ons doel
  • Onze gemotiveerde medewerkers geven u graag professioneel advies
  • Wij stellen uw mening op prijs

Bij AsterX Dranken heeft u de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment bieren, wijnen, sterke dranken, waters en frisdranken.

Vanuit ons wijnverleden hebben we een grote expertise opgebouwd voor het leveren van feesten, evenementen zowel groot als klein.

Bent u als horecazaak op zoek naar een drankenleverancier die samen met u van uw zaak een succes wil maken, dan komen wij graag bij u persoonlijk langs om alle opties samen te bespreken.

Droom je van een eigen restaurant of café? Of zoek je een overnemer voor uw horecazaak? AsterX Dranken investeert ook in horeca-vastgoed.