Over ons

Historiek

Onze eerste winkel AsterX Dranken werd geopend te Rumst in maart 2015 en ontstond uit de wijnhandel De Wijnboeren, dat op zijn beurt al bijna 15 jaar actief was met invoer en verkoop van Zuid-Afrikaanse wijnen. Toch gaat onze geschiedenis al veel verder terug want de groep Devrieze-AsterX, bekend van de voormalige doe-het-zelfzaak, bestaat ondertussen al bijna 60 jaar. Onze eerste ervaringen in de verkoop dateren immers al van 1959.

De activiteiten van De Wijnboeren werden jaar na jaar groter zodat we in 2014 beslisten om wijnen en sterke dranken van de hele wereld aan te bieden met professioneel advies. De volgende stap was dus een winkel op maat van particulieren. Hierbij kozen we ervoor om het assortiment sterk te verbreden en zo groeiden we uit tot een echte drankenhandel. Daarbij blijven we ons onderscheiden met zowel een uitgebreide wijnkennis als een goede service.

Onze missie

  • Uw bezoek verdient onze aandacht
  • In onze familiale sfeer voelt u zich snel thuis
  • Als team staan wij borg voor een persoonlijke begeleiding
  • U klantvriendelijke service geven is ons doel
  • Onze gemotiveerde medewerkers geven u graag professioneel advies
  • Wij stellen uw mening op prijs

Bij AsterX Dranken heeft u de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment bieren, wijnen, sterke dranken, waters en frisdranken.

Vanuit ons wijnverleden hebben we een grote expertise opgebouwd voor het leveren van feesten, evenementen zowel groot als klein.

Bent u als horecazaak op zoek naar een drankenleverancier die samen met u van uw zaak een succes wil maken, dan komen wij graag bij u persoonlijk langs om alle opties samen te bespreken.

Droom je van een eigen restaurant of café? Of zoek je een overnemer voor uw horecazaak? AsterX Dranken investeert ook in horeca-vastgoed.