bruin bier

Donkerbruin trappistenbier van hoge gisting. Deze donkere trappist uit Hamont-Achel heeft een alcoholgehalte van 8%. De smaak van dit bier is vol en romig.

Adriaen Brouwer Wintergold is een winterbier van brouwerij Roman dat jaarlijks verschijnt en heeft een alcoholpercentage van 10%.

Dit winterbier is een donkerbruin met de typische volle winterbier smaak.

Het degustatiebier heeft een volle aromatische smaak met de karameltoetsen en toetsen van gebrande mout die zo typisch zijn voor winterbieren.

Pittig donkerbruin abdijbier van hoge gisting met een stevige schuimkraag. Dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ van 6,8% wordt gebrouwen volgens het originele recept van de paters van Affligem.

Pittig donkerbruin bier van hoge gisting met nagisting op fles. Dit verwarmend bier met een alcoholgehalte van 6,5% is vernoemd naar de oorspronkelijke naam van de brouwerij.

Zachtdroog donker speciaalbier met aroma's van rood fruit en subtiel gerookte toetsen van noten en karamel. Z'n smaak is lichtbitter met toetsen van rozijn en chocolade.

Donkerbruin kruidig zoet honingbier van hoge gisting met hergisting op fles. Dit stevige bruine bier heeft een alcoholpercentage van 8% en is gemaakt met mout, zachte tarwe en honing.

Zwartbruin quadrupelbier met een alcoholpercentage van 11%. Deze smaakbom werd eerst op de markt gebracht als ‘Kasteel Winter’.

Amberbruin streekbier in een mooie beugelfles. Dit ambachtelijk gebrouwen bier is hergist in de fles en heeft een alcoholpercentage van 9,5%

Donker bijna robijnrood bruin bier op basis van zes mouten. Dit bier ontleent zijn naam aan de bijnaam die de Bruggelingen kregen in een middeleeuwse legende.

Donkerzwart bier met een alcoholgehalte van 6,5%. Dit bier van hoge gisting heeft een stevige beige schuimkraag en is hergist op fles.

Pagina's