De geschiedenis van deze West-Vlaamse brouwerij begon in 1892. Nadat de oprichter huwde met een brouwersdochter, werd ook het Kortrijkse ‘Brasserie LeFort’ ingelijfd. In 1977 veranderde de naam in ‘Brouwerij Bocker’, maar in 2014 werd de oorspronkelijke naam ‘Brouwerij Omer Vander Ghinste’ in ere hersteld.

Uitgeschonken Kriek Max in bijhorend glas

Helder donkerrood kriekbier van spontane gisting. Dit fruitbier met laag alcoholgehalte van 3,5% wordt sinds 2002 gebrouwen met 25% krieken.

LeFort in een bijhorend bierglas naast bierflesje

Complex donkerbruin degustatiebier dat eind 2013 op de markt is gebracht als hommage aan de oprichter van Brasserie LeFort die hoofdzakelijk zware donkere bieren brouwde.

OMER. Brut Nature in een bijhorend bierglas naast de bierfles

Koperkleurig droog bier met een laag suikergehalte. Vijf generaties worden gevierd met dit champagnebier met beperkte oplage dat zeker vijf jaar kan worden bewaard.

OMER. Traditional Blond in een bijhorend bierglas naast bierflesje

Goudblond bier met een traditioneel recept op basis van zomergerstemout uit de Loirestreek en 3 aromatische hopsoorten uit Tsjechië, Slovenië en Duitsland.

Tripel LeFort in een bijhorend bierglas naast bierflesje

Goudblond bier met een volle smaak, charmante aroma's van vanille en kruidnagel en een fruitige smaak van banaan en rode appel.