Brouwerij Lindemans

De familie Lindemans brouwt al sinds 1822 lambiekbieren op een boerderij in Vlezenbeek. Al 6 generaties lambiekbrouwers waren actief op het Hof ter Kwade Wegen. Dankzij het succes van hun lambiekbieren werden de landbouwactiviteiten in de jaren 50 stopgezet.

Troebel donkergoud fruitbier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 3,5%. Dit lambiekbier wordt nog maar sinds 2005 gebrouwen.

Donkerpaars zoetzuur fruitbier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 3,5%. Dit licht gesluierde lambiekbier wordt sinds 1986 gebrouwen.

Helder parelbruin farobier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 4,5%. Dit zoete bier dat al werd gedronken ten tijde van Bruegel wordt sinds 1978 opnieuw gebrouwen.

Donkerroze zoetzuur fruitbier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 2,5%. Dit lambiekbier wordt sinds 1980 gebrouwen.

Aangenaam friszoet geuzebier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 5%. Dit gefilterde bier wordt sinds 1978 gebrouwen en is zachter en toegankelijker dan de Oude Gueuze.

Zuurzoet fruitig rood kriekbier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 3,5%. Dit licht gesluierd lambiekbier wordt sinds 1979 gebrouwen.

Helder goudblond geuzebier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 6%. Dit geuzebier wordt al sinds 1900 gebrouwen. Het kreeg pas in 1994 de naam ‘Cuvée René’.

Helder robijnrood kriekbier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 7%. Dit lambiekbier wordt sinds 1961 gebrouwen en werd tot 2007 kortweg ‘Oude Kriek’ genoemd.

Licht troebel goudblond fruitbier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 2,5%. Dit lambiekbier wordt sinds 1987 gebrouwen.