De familie Lindemans brouwt al sinds 1822 lambiekbieren op een boerderij in Vlezenbeek. Al 6 generaties lambiekbrouwers waren actief op het Hof ter Kwade Wegen. Dankzij het succes van hun lambiekbieren werden de landbouwactiviteiten in de jaren 50 stopgezet.

Uitgeschonken Lindemans Apple in bijhorend glas

Troebel donkergoud fruitbier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 3,5%. Dit lambiekbier wordt nog maar sinds 2005 gebrouwen.

Uitgeschonken Lindemans Cassis in bijhorend glas

Donkerpaars zoetzuur fruitbier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 3,5%. Dit licht gesluierde lambiekbier wordt sinds 1986 gebrouwen.

Uitgeschonken Lindemans Faro in bijhorend glas

Helder parelbruin farobier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 4,5%. Dit zoete bier dat al werd gedronken ten tijde van Bruegel wordt sinds 1978 opnieuw gebrouwen.

Uitgeschonken Lindemans Framboise in bijhorend glas

Donkerroze zoetzuur fruitbier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 2,5%. Dit lambiekbier wordt sinds 1980 gebrouwen.

Uitgeschonken Lindemans Gueuze in bijhorend glas

Aangenaam friszoet geuzebier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 5%. Deze gefilterde geuze wordt sinds 1978 gebrouwen en is zachter en toegankelijker dan de Oude Gueuze.

Uitgeschonken Lindemans Kriek in bijhorend glas

Zuurzoet fruitig rood kriekbier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 3,5%. Dit licht gesluierd lambiekbier wordt sinds 1979 gebrouwen.

Uitgeschonken Lindemans Oude Gueuze Cuvée Francisca in passend glas

Gelimiteerd goudblond geuzebier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 8%. Dit jubileumbier werd in 2022 gelanceerd ter ere van de 200ste verjaardag van de brouwerij.

Uitgeschonken Lindemans Oude Gueuze Cuvée René in bijhorend glas

Helder goudblond geuzebier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 6%. Dit geuzebier wordt al sinds 1900 gebrouwen. Het kreeg pas in 1994 de naam ‘Cuvée René’.

Uitgeschonken Lindemans Oude Kriek Cuvée René in bijhorend glas

Helder robijnrood kriekbier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 7%. Dit lambiekbier wordt sinds 1961 gebrouwen en werd tot 2007 kortweg ‘Oude Kriek’ genoemd.

Uitgeschonken Lindemans Pecheresse in bijhorend glas

Licht troebel goudblond fruitbier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 2,5%. Dit lambiekbier wordt sinds 1987 gebrouwen.