Brouwerij Van Den Bossche uit Sint-Lievens-Esse in Oost-Vlaanderen is al meer dan 100 jaar stevig in handen van dezelfde familie. Arthur Van den Bossche stichtte ze in 1897 en vandaag staat nog steeds een Van den Bossche aan het roer.

Buffalo 1907 in bierglas met fles ernaast

Donkerzwart bier met een alcoholgehalte van 6,5%. Dit bier van hoge gisting heeft een stevige beige schuimkraag en is hergist op fles.

Buffalo Belgian Stout in bierglas met fles ernaast

Vrij zoet donkerbruin stoutbier met een alcoholgehalte van 9%. Dit zoet en koffiebitter bier van hoge gisting heeft een crèmekleurige schuimkraag.

Buffalo Bitter in bierglas met fles ernaast

Kruidig goudblond streekbier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 8%. Dit bitter bier heeft een compacte witte schuimkraag.

Pater Lieven Blond in bierglas met fles ernaast

Bleekblond bier van hoge gisting met hergisting op fles. Dit blonde bier met een alcoholgehalte van 6,5% heeft een fijne witte schuimkraag.

Pater Lieven Bruin in bierglas met fles ernaast

Donkerbruin bier van hoge gisting met hergisting op fles. Dit donker bier met een alcoholgehalte van 6,5% heeft een persistente beige schuimkraag.

Pater Lieven Kerstpater in bierglas met fles ernaast

Diep donkerbruin seizoensbier van hoge gisting met hergisting op fles. Dit kerstbier met een alcoholgehalte van 9% heeft een beige schuimkraag.

Pater Lieven Tripel in bierglas met fles ernaast

Kruidig-bitter amberblond bier van hoge gisting met hergisting op fles. Deze tripel met een alcoholgehalte van 8% heeft een stevige schuimkraag.