Het verhaal van Brouwerij Achouffe begon aan het einde van de jaren 70 toen 2 schoonbroers besloten om een eigen bier te maken. In 1982 was het eerste brouwsel klaar en al snel werd hun hobby hun beroep. Sinds 2006 gaat de expansie verder onder de vleugels van Duvel Moortgat en ondertussen voeren de kabouters van Achouffe al uit naar meer dan 40 landen.

Uitgeschonken Cherry Chouffe in glas van Brasserie d'Achouffe

Verrassend fruitbier bomvol aroma's van krieken maar ook met toetsen van aardbei, marsepein en zoete port. Het alcoholpercentage van dit lichtzoete fruitbier is 8%.

Uitgeschonken Chouffe Soleil in glas van Brasserie d'Achouffe

Ongefilterd blond seizoensbier met een alcoholpercentage van 6%. Dit fris zomerbier heeft fruitige smaken en aroma's van citrusfruit, een vleugje vanille en peper.

Uitgeschonken Houblon Chouffe in glas van Brasserie d'Achouffe

Ongefilterd blond IPA-bier op basis van drie verschillende hopsoorten. Dit bier met hergisting op vat en op fles is sinds 2006 op de markt.

Uitgeschonken La Chouffe in glas van Brasserie d'Achouffe

Ongefilterd blond bier met een ingetogen hoppige smaak, fruitige nuances en een vleugje verse koriander. Dit bier is zowel hergist op vat als op fles.

Uitgeschonken Mc Chouffe in glas van Brasserie d'Achouffe

Ongefilterd bruin bier met een robijnrode kleur, een fruitige neus met behaaglijke aroma's en een robuust karakter met een zacht bittertje. Dit bier is hergist op vat en op fles.

Uitgeschonken N'Ice Chouffe in bierglas van Brasserie d'Achouffe

Ongefilterd sterk bruin winterbier met verleidelijke aroma's van tijm en curaçao en een zachte hopsmaak. Dit bier is hergist op vat en op fles.