Brouwerij Achouffe

Het verhaal van Brouwerij Achouffe begon aan het einde van de jaren 70 toen 2 schoonbroers besloten om een eigen bier te maken. In 1982 was het eerste brouwsel klaar en al snel werd hun hobby hun beroep. Sinds 2006 gaat de expansie verder onder de vleugels van Duvel Moortgat en ondertussen voeren de kabouters van Achouffe al uit naar meer dan 40 landen.

Verrassend fruitbier bomvol aroma's van krieken maar ook met toetsen van aardbei, marsepein en zoete port. Het alcoholpercentage van dit lichtzoete fruitbier is 8%.

Ongefilterd blond seizoensbier met een alcoholpercentage van 6%. Dit fris zomerbier heeft fruitige smaken en aroma's van citrusfruit, een vleugje vanille en peper.

Ongefilterd blond IPA-bier op basis van drie verschillende hopsoorten. Dit bier met hergisting op vat en op fles is sinds 2006 op de markt.

Ongefilterd blond bier met een ingetogen hoppige smaak, fruitige nuances en een vleugje verse koriander. Dit bier is zowel hergist op vat als op fles.

Ongefilterd bruin bier met een robijnrode kleur, een fruitige neus met behaaglijke aroma's en een robuust karakter met een zacht bittertje. Dit bier is hergist op vat en op fles.

Ongefilterd sterk bruin winterbier met verleidelijke aroma's van tijm en curaçao en een zachte hopsmaak. Dit bier is hergist op vat en op fles.