Brasserie Lefebvre

Brasserie Lefebvre is een Waalse familiebrouwerij in Quenast waarvan de geschiedenis 6 generaties teruggaat tot in 1876. Deze kleine brouwerij exporteert 75% van de productie naar het buitenland.

Zacht en lichtzuur blond bier van hoge gisting op basis van honingsuiker. Het is geïnspireerd door de Keltische voorganger van bier: ‘cervesia’.

Donkerbruin kruidig zoet honingbier van hoge gisting met hergisting op fles. Dit stevige bruine bier heeft een alcoholpercentage van 8% en is gemaakt met mout, zachte tarwe en honing.

Licht goudgeel abdijbier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 6,3%. Het recept is geïnspireerd op de kennis van de monniken van de Floreffeabdij.

Donker bier van hoge gisting met nagisting op fles. Dit abdijbier met een alcoholgehalte van 6,3% heeft een quasi zwarte kleur en een bruine schuimkraag.

Krachtig donkerbruin bier van hoge gisting met nagisting op fles. Dit abdijbier met een alcoholgehalte van 8% heeft een quasi zwarte kleur en een bruine schuimkraag.

Krachtig amberblond bier van hoge gisting met nagisting op fles. Dit erkend abdijbier was de favoriet van de monniken van de abdij van Floreffe.

Blond bier van hoge gisting dat oorspronkelijk gemaakt werd voor de bruiloft van Paul Lefebvre onder de naam ‘Cuvée des Mariés’.

Tijdelijk beschikbaar zomerbier (IPA) met aantrekkelijke aroma's van hop, hennep en abrikoos. Z'n smaak is zeer expressief met frisse exotische smaken.

Gouden blonde tripel uit Wallonië met aroma's van kruiden, hout, fruit en mout, een volle smaak en een subtiele bittere toets in de afdronk.