Brasserie Lefebvre is een Waalse familiebrouwerij in Quenast waarvan de geschiedenis 6 generaties teruggaat tot in 1876. Deze kleine brouwerij exporteert 75% van de productie naar het buitenland.

Barbãr blond honingbier met schuimkraag in Barbãrglas met beugelfles ernaast

Zacht en lichtzuur blond bier van hoge gisting op basis van honingsuiker. Het is geïnspireerd door de Keltische voorganger van bier: ‘cervesia’.

Uitgeschonken Barbãr Bok in Barbãrglas met beugelfles ernaast

Donkerbruin kruidig zoet honingbier van hoge gisting met hergisting op fles. Dit stevige bruine bier heeft een alcoholpercentage van 8% en is gemaakt met mout, zachte tarwe en honing.

Floreffe Blond in bierglas met beugelfles ernaast

Licht goudgeel abdijbier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 6,3%. Het recept is geïnspireerd op de kennis van de monniken van de Floreffeabdij.

Floreffe Dubbel in bierglas met beugelfles ernaast

Donker bier van hoge gisting met nagisting op fles. Dit abdijbier met een alcoholgehalte van 6,3% heeft een quasi zwarte kleur en een bruine schuimkraag.

Floreffe Prima Melior in bierglas met beugelfles ernaast

Krachtig donkerbruin bier van hoge gisting met nagisting op fles. Dit abdijbier met een alcoholgehalte van 8% heeft een quasi zwarte kleur en een bruine schuimkraag.

Floreffe Tripel in bierglas met beugelfles ernaast

Krachtig amberblond bier van hoge gisting met nagisting op fles. Dit erkend abdijbier was de favoriet van de monniken van de abdij van Floreffe.

Uitgeschonken Hopus naast beugelfles in groot Hopusglas

Blond bier van hoge gisting dat oorspronkelijk gemaakt werd voor de bruiloft van Paul Lefebvre onder de naam ‘Cuvée des Mariés’.

Hopus Primeur in groot Hopusglas uitgeschonken naast de Hopus-beugelfles

Tijdelijk beschikbaar zomerbier (IPA) met aantrekkelijke aroma's van hop, hennep en abrikoos. Z'n smaak is zeer expressief met frisse exotische smaken.

Flesje Moeder Overste blond bier met bijhorend gevuld bierglas

Gouden blonde tripel uit Wallonië met aroma's van kruiden, hout, fruit en mout, een volle smaak en een subtiele bittere toets in de afdronk.