Sinds 1884 brouwen de trappisten bier in het Nederlandse Berkel-Enschot. Dankzij Bierbrouwerij de Koningshoeven voorzien de paters in hun behoeften en steunen ze allerlei goede doelen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat dan ook centraal bij de monniken van La Trappe. Zo zet men zich in voor een zeer arme streek in Oeganda, krijgen mensen met een beperking kansen, kiest men zoveel mogelijk voor lokale grondstoffen en worden rest- en afvalstromen hergebruikt.

Uitgeschonken La Trappe Blond in bijhorend kelkglas

Goudgeel Nederlands trappistenbier van hoge gisting met een witte schuimkraag. Waar de blonde La Trappe in 1928 bij de lancering nog een alcoholpercentage had van 4%, is dit nu 6,5%.

Uitgeschonken La Trappe Dubbel in bijhorend kelkglas

Donkerbruin Nederlands trappistenbier van hoge gisting met een ivoorwitte schuimkraag. De donkere La Trappe kwam in de jaren 80 op de markt en heeft een alcoholgehalte van 7%.

Uitgeschonken La Trappe Isid'or in bijhorend kelkglas

Amberkleurig Nederlands trappistenbier van hoge gisting met een crèmewitte schuimkraag. Dit bier met een alcoholgehalte van 7,5% werd in 2009 voor het eerst gebrouwen.

Uitgeschonken La Trappe PUUR in bijhorend bierglas

Lichtblond Nederlands trappistenbier van hoge gisting met een stevige schuimkraag. Dit biobier met een alcoholgehalte van 4,7% werd in 2010 geïntroduceerd.

Uitgeschonken La Trappe Quadrupel in bijhorend kelkglas

Warm amberkleurig Nederlands trappistenbier van hoge gisting met een crèmewitte schuimkraag. Dit quadrupelbier van 10% werd in 1991 geïntroduceerd.

Uitgeschonken La Trappe Tripel in bijhorend kelkglas

Goudblond Nederlands trappistenbier van hoge gisting met een parelwitte schuimkraag. De tripel van La Trappe kwam in de jaren 80 op de markt en heeft een alcoholgehalte van 8%.

Uitgeschonken La Trappe Witte Trappist in bijhorend bierglas

Lichtblond troebel Nederlands trappistenbier van lage gisting met een robuuste schuimkraag. De witte La Trappe werd voor het eerst gebrouwen in 2003 en is nog steeds het enige trappistenwitbier.