La Trappe PUUR
La Trappe PUUR is een lichtblond Nederlands trappistenbier van hoge gisting met een stevige schuimkraag. Dit biobier met een alcoholgehalte van 4,7% werd in 2010 geïntroduceerd.
Hoogwaardige biologisch geteelde ingrediënten en een nauwgezet brouwproces waarbij groene energie wordt gebruikt, liggen aan de basis van dit doordrinkbaar biologisch trappistenbier. Aantrekkelijke aroma's van bloemen, citrus, hop, gist en mout zijn het resultaat. La Trappe PUUR is een fris-hoppig licht biobier met een droge licht moutige smaak en een bitterdroge afdronk. Kortom, het is een smaakvol biologisch alternatief voor de traditionele pils!
Aan tafel is La Trappe PUUR lekker bij gerechten zoals bierterrine of gegrilde kipfilet. Ook forelfilet met knolselderij en appel of deegbakjes met kabeljauwfilet, kerrie en preiringetjes zijn om je vingers bij af te likken in combinatie met een La Trappe PUUR.
Beoordelingen: