La Trappe Blond

Uitgeschonken La Trappe Blond in bijhorend kelkglas

La Trappe Blond is een goudgeel Nederlands trappistenbier van hoge gisting met een witte schuimkraag. Waar de blonde La Trappe in 1928 bij de lancering nog een alcoholpercentage had van 4%, is dit in het verbeterde recept 6,5% geworden.

Een combinatie van natuurlijke ingrediënten en een nauwgezet brouwproces liggen aan de basis van dit toegankelijk bier met een rijke smaakbeleving. Fruitige en frisse aroma's met zowel zoete als moutige toetsen zijn het resultaat. La Trappe Blond is een prikkelend biermet een zachte moutige smaak en een ongedwongen afdronk die zich situeert tussen zoet en bitter.

Aan tafel is La Trappe Blond lekker bij witloofsoep of een pasta met kalkoen en prei. Ook tonijnfilet met groenten en taco of een pasta met kastanjechampignons en broccoli zijn niet te versmaden in combinatie met een La Trappe Blond.

Eersteklas natuurlijke ingrediënten en een geduldig brouwproces zorgen ervoor dat La Trappe Blond regelmatig in de prijzen valt op internationale bierwedstrijden. Zo won La Trappe Blond twee gouden medailles in 2016 en een zilveren in 2015.

Beoordelingen:

Beschikbaarheid