amberbier

Brouwerij Anders is een ‘andere’ brouwerij zoals zij zich omschrijven. Met hun bierkennis en installaties verrijken zij het Belgische bierlandschap met mooie en innovatieve bieren.

De nieuwste telg in de Anglium-reeks is een bier met een donkere koperkleurige verschijning, een hop-moutige smaak en een zachte afdronk.

Vrij zuur amberkleurig Engels degustatiebier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 5%. Bass is een term die gebruikt word als merknaam voor verschillende Engelse biersoorten.

Koperkleurig amberbier van hoge gisting met nagisting op fles. Dit bier met een alcoholgehalte van 8% heeft een compacte witte schuimkraag en wordt gebrouwen in deelgemeente Bon Secours.

Gefilterd en kristalhelder amberkleurig bier van hoge gisting dat Brouwerij Dubuisson al sinds 1933 op de markt brengt. Daardoor is dit één van de oudste Belgische speciaalbieren.

Amberkleurig gefilterd kerstbier van hoge gisting dat Brouwerij Dubuisson in 1991 lanceerde. Door de langdurige hergisting krijgt deze gerstewijn een alcoholgehalte van 12%.

Helder amberbier gerijpt op eik met een alcoholpercentage van 13%. Dit bier van hoge gisting is gemaakt op basis van Bush de Noël en eiken bourgognevaten van Nuits-St-Georges.

Amberkleurig helder stadsbier van 5,2% op basis van Saaz-Saazhop en met een sneeuwwitte schuimkraag. Ook gekend als ‘bolleke Keuning’.

Amberrood jubileumbier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 7%. Dit speciaalbier werd gelanceerd in 2014 naar aanleiding van het 25-jarige bestaan van Delirium Tremens.

Kastanje-amberkleurig kerstbier met een alcoholgehalte van 10%. Dit winters bier van hoge gisting heeft een fijne romige witte schuimkraag.

Amberkleurig kerstbier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 5,7%. Dit erkend streekproduct werd voor de eerste keer gebrouwen in 1947 voor de 200ste verjaardag van de brouwerij.

Pagina's