Kasteel Ter Dolen bestaat al zeker sinds 1282 maar pas sinds 1994 wordt er bier gebrouwen. Kasteelbrouwerij De Dool maakt abdijbier en beschikt sinds 2013 over een eigen bottelarij en een magazijn met warme kamer.

Uitgeschonken Armand Ter Dolen in bijhorend bierglas

Lichtblond Limburgs abdijbier van hoge gisting dat werd vernoemd naar de medestichter van de brouwerij. Dit gesluierde bier van 7% met spierwitte schuimkraag is een ‘Erkend Belgisch Abdijbier’.

Uitgeschonken Ter Dolen Blond in bijhorend bierglas

Goudblond Limburgs abdijbier van hoge gisting met hergisting op fles. Vanaf 1994 wordt het gebrouwen op Ter Dolen. Dit bier van 6,1% is sinds 2008 ook een ‘Erkend Belgisch Abdijbier’.

Uitgeschonken Ter Dolen Donker in bijhorend bierglas

Donker Limburgs abdijbier van hoge gisting met hergisting op fles. Vanaf 1997 wordt het gebrouwen op Ter Dolen. Dit bier met alcoholpercentage van 7,1% is een ‘Erkend Belgisch Abdijbier’.

Uitgeschonken Ter Dolen Kriek in bijhorend bierglas

Roodkleurig Limburgs fruitbier van hoge gisting. Vanaf 2003 wordt het gebrouwen op Ter Dolen. Dit ongefilterd bier met alcoholpercentage van 4,5% is een ‘Erkend Belgisch Abdijbier’.

Uitgeschonken Ter Dolen Tripel in bijhorend bierglas

Koperblond Limburgs abdijbier van hoge gisting met hergisting op fles. Vanaf 1999 wordt het gebrouwen op Ter Dolen. Deze tripel met alcoholpercentage van 8,1% is een ‘Erkend Belgisch Abdijbier’.

Uitgeschonken Ter Dolen Winter in bijhorend bierglas

Donker dieprood Limburgs abdijbier van hoge gisting met hergisting op fles. Dit winterbier met alcoholpercentage van 9,1% is een ‘Erkend Belgisch Abdijbier’.