In 1821 werd Brouwerij Rodenbach te Roeselare opgericht door Pedro Rodenbach en zijn vrouw Regina Wauters. Sinds 2016 is Brouwerij Rodenbach deel van Swinkels Family Brewers.

Uitgeschonken Rodenbach Alexander in bijhorend glas

Gelimiteerd roodbruin fruitbier van gemengde gisting met een alcoholgehalte van 5,6%. Dit foederbier is gemaakt op basis van Rodenbach Grand Cru en is gemacereerd met zure kersen.

Uitgeschonken Rodenbach Caractère Rouge in bijhorend glas

Exclusief Vlaams roodbruin bier van gemengde gisting met een alcoholgehalte van 7%. Dit erkend streekproduct dat gedeeltelijk rijpt op eik werd ontwikkeld met medewerking van topchef Viki Geunes.

Uitgeschonken klassieke Rodenbach in bijhorend glas

Vlaams roodbruin bier van gemengde gisting met een alcoholgehalte van 5,2%. Dit erkend streekproduct is gedeeltelijk gerijpt op eik.

Uitgeschonken Rodenbach Grand Cru in bijhorend glas

Complex Vlaams roodbruin bier van gemengde gisting met een alcoholgehalte van 6%. Dit erkend streekproduct is gedeeltelijk gerijpt op eik.

Uitgeschonken Rodenbach Vintage 2015 foeder n°195 in bijhorend glas

Gelauwerd Vlaams roodbruin bier van gemengde gisting met een alcoholgehalte van 7%. Dit erkend streekproduct is twee jaar gerijpt op de beste eikenhouten vaten geselecteerd door de brouwmeester.