Deze dranken behoren tot het standaardassortiment van onze winkel in Heist-op-den-Berg. In principe vindt u ze steeds in de winkel tenzij ze tijdelijk uitverkocht zijn.

#5 uitgeschonken met schuimkraag in Number5-glas
Verfrissende gouden tripel gemaakt door 5 vrienden uit de ‘anale driehoek’ Aartselaar - Reet - Kontich. Dit bier heeft een subtiel honingzoetje en een harmonieuze bittere toets.
Uitgeschonken Achel Blond in bijhorend kelkglas

Goudblond trappistenbier van hoge gisting. Deze ongefilterde trappist uit Hamont-Achel heeft een alcoholgehalte van 8%. Deze trappist doet denken aan Werstmalle maar is iets zachter van smaak.

Uitgeschonken Achel Bruin in bijhorend kelkglas

Donkerbruin trappistenbier van hoge gisting. Deze donkere trappist uit Hamont-Achel heeft een alcoholgehalte van 8%. De smaak van dit bier is vol en romig.

Uitgeschonken blonde Affligem in bijhorende bierglazen

Helder goudblond abdijbier met een stevige schuimkraag en een alcoholgehalte van 6,8%. Dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ wordt gebrouwen volgens het originele recept van de paters van Affligem.

Uitgeschonken Affligem Tripel in bijhorende bierglazen

Helder ambergouden abdijbier van hoge gisting met een romige schuimkraag. Dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ van 9% werd voor het eerst gebrouwen in 1957.

Uitgeschonken Averbode-bier in bijhorend bierglas naast bierflesje

Goudblond abdijbier met een alcoholpercentage van 7,5%. Dit bier van hoge gisting wordt gebrouwen met een combinatie van verschillende granen.

Barbãr blond honingbier met schuimkraag in Barbãrglas met beugelfles ernaast

Zacht en lichtzuur blond bier van hoge gisting op basis van honingsuiker. Het is geïnspireerd door de Keltische voorganger van bier: ‘cervesia’.

Uitgeschonken Barbãr Bok in Barbãrglas met beugelfles ernaast

Donkerbruin kruidig zoet honingbier van hoge gisting met hergisting op fles. Dit stevige bruine bier heeft een alcoholpercentage van 8% en is gemaakt met mout, zachte tarwe en honing.

Uitgeschonken Barista Chocolate Quad in bijhorend glas

Zwartbruin quadrupelbier met een alcoholpercentage van 11%. Deze smaakbom werd eerst op de markt gebracht als ‘Kasteel Winter’.

Uitgeschonken Belle-Vue Gueuze in bijhorend glas

Fruitig friszuur geuzebier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 5,5%. Deze geuze is een combinatie van zowel jonge als oude lambiek.