Deze producten behoren tot het standaardassortiment van onze winkel in Heist-op-den-Berg. In principe vindt u ze steeds in de winkel tenzij ze tijdelijk uitverkocht zijn.

#5 uitgeschonken met schuimkraag in Number5-glas
Verfrissende gouden tripel gemaakt door 5 vrienden uit de ‘anale driehoek’ Aartselaar - Reet - Kontich. Dit bier heeft een subtiel honingzoetje en een harmonieuze bittere toets.
Uitgeschonken Achel Blond in bijhorend kelkglas

Goudblond trappistenbier van hoge gisting. Deze ongefilterde trappist uit Hamont-Achel heeft een alcoholgehalte van 8%. Deze trappist doet denken aan Werstmalle maar is iets zachter van smaak.

Uitgeschonken Achel Bruin in bijhorend kelkglas

Donkerbruin trappistenbier van hoge gisting. Deze donkere trappist uit Hamont-Achel heeft een alcoholgehalte van 8%. De smaak van dit bier is vol en romig.

Uitgeschonken blonde Affligem in bijhorende bierglazen

Helder goudblond abdijbier met een stevige schuimkraag en een alcoholgehalte van 6,8%. Dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ wordt gebrouwen volgens het originele recept van de paters van Affligem.

Uitgeschonken Affligem Tripel in bijhorende bierglazen

Helder ambergouden abdijbier van hoge gisting met een romige schuimkraag. Dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ van 9% werd voor het eerst gebrouwen in 1957.

Uitgeschonken Antigoon in bijhorend bierglas

Helder goudblond degustatiebier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 7%. De naam verwijst naar de Antwerpse legende van de reus Antigoon.

Uitgeschonken Armand Ter Dolen in bijhorend bierglas

Lichtblond Limburgs abdijbier van hoge gisting dat werd vernoemd naar de medestichter van de brouwerij. Dit gesluierde bier van 7% met spierwitte schuimkraag is een ‘Erkend Belgisch Abdijbier’.

Uitgeschonken Augustijn Blond in Augustijn-bierglas naast bierflesje

Amberblond bier met een witte schuimkraag dat sinds 1925 werd gebrouwen in het klooster van de Gentse paters Augustijnen. Sinds 1978 wordt het gebrouwen door Brouwerij Van Steenberge.

Uitgeschonken Averbode-bier in bijhorend bierglas naast bierflesje

Goudblond abdijbier met een alcoholpercentage van 7,5%. Dit bier van hoge gisting wordt gebrouwen met een combinatie van verschillende granen.

Barbãr blond honingbier met schuimkraag in Barbãrglas met beugelfles ernaast

Zacht en lichtzuur blond bier van hoge gisting op basis van honingsuiker. Het is geïnspireerd door de Keltische voorganger van bier: ‘cervesia’.