Brouwerij Van Honsebrouck

De geschiedenis van Brouwerij Van Honsebrouck gaat vele generaties terug tot in de 19de eeuw. Sinds de jaren 50 van de vorige eeuw ligt de focus op speciaalbieren. In 2016 opende men een nieuwe hoogtechnologische brouwerij in Izegem waarbij het familiaal karakter werd behouden.

Helder rood frambozenbier van gemengde gisting met een alcoholgehalte van 5%. Dit bier gerijpt op eiken vaten is vanwege z'n smaak vernoemd naar de Romeinse wijngod Bacchus.

Helder bruinrood kriekbier van gemengde gisting met een alcoholgehalte van 5,8%. Dit bier gerijpt op eiken vaten is vanwege z'n smaak vernoemd naar de Romeinse wijngod Bacchus.

Donker roodbruin bier van gemengde gisting met een alcoholgehalte van 4,5%. Dit bier gerijpt op eiken vaten is vanwege z'n wijnsmaak vernoemd naar de Romeinse wijngod Bacchus.

Zwartbruin quadrupelbier met een alcoholpercentage van 11%. Deze smaakbom werd eerst op de markt gebracht als ‘Kasteel Winter’.

Droog, bitter en blond bier op basis van bleek- en pilsmout en ongemoute tarwe. Het heeft een alcoholgehalte van 9% en werd hergist op fles.

Fiks goudblond speciaalbier dat Brouwerij Van Honsebrouck in 2014 op de markt bracht. Een schelms bier waar niemand aan kan weerstaan. Filou, nog eentje...?

Doordrinkbaar degustatiebier met een evenwichtige complexiteit en aroma’s van mout en fruitige gisttoetsen. Het alcoholpercentage is 7%.

Gastronomisch donkerbruin bier van hoge gisting. Deze gemadeiriseerde quadrupel werd gelanceerd in 2010 en heeft een alcoholpercentage van 11%.

Typische Belgische ‘quadrupel’ met een stevig karakter en een alcoholpercentage van 11%. Gebrande mout zorgt voor een volmondige indruk.

Blond doordrinkbier van hoge gisting met een evenwichtige complexiteit. Het alcoholpercentage van dit drooggehopt blond bier is 6,5%.

Pagina's