Deze dranken behoren niet tot ons assortiment maar zijn soms tijdelijk beschikbaar. U kunt ze wel bestellen in de winkel. Vraag ernaar bij een medewerker en laat uw contactgegevens achter. Hou rekening met een levertermijn en eventueel een minimum bestelaantal.

Uitgeschonken Bacchus Frambozenbier in bijhorend glas

Helder rood frambozenbier van gemengde gisting met een alcoholgehalte van 5%. Dit bier gerijpt op eiken vaten is vanwege z'n smaak vernoemd naar de Romeinse wijngod Bacchus.

Uitgeschonken Bacchus Kriekenbier in bijhorend glas

Helder bruinrood kriekbier van gemengde gisting met een alcoholgehalte van 5,8%. Dit bier gerijpt op eiken vaten is vanwege z'n smaak vernoemd naar de Romeinse wijngod Bacchus.

Uitgeschonken Bacchus Vlaams Oud Bruin in bijhorend glas

Donker roodbruin bier van gemengde gisting met een alcoholgehalte van 4,5%. Dit bier gerijpt op eiken vaten is vanwege z'n wijnsmaak vernoemd naar de Romeinse wijngod Bacchus.

Uitgeschonken Bière du Corsaire in bijhorend glas

Sterk goudblond bier van hoge gisting met hergisting op fles. Dit bier met een alcoholgehalte van 9,4% wordt sinds 1992 gebrouwen in Melle.

Buffalo 1907 in bierglas met fles ernaast

Donkerzwart bier met een alcoholgehalte van 6,5%. Dit bier van hoge gisting heeft een stevige beige schuimkraag en is hergist op fles.

Bush de Charmes uitgeschonken in bierglas met flesje ernaast

Goudblond bier gerijpt op eik met een alcoholpercentage van 10,5%. Dit bier van hoge gisting is gemaakt op basis van Bush Blond en bourgognevaten van Charmes-Meursalt.

Bush de Nuits uitgeschonken in bierglas met flesje ernaast

Helder amberbier gerijpt op eik met een alcoholpercentage van 13%. Dit bier van hoge gisting is gemaakt op basis van Bush de Noël en eiken bourgognevaten van Nuits-St-Georges.

Flesje Cubanisto Mojito

Gearomatiseerd ambergoudkleurig luxebier van lage gisting met een alcoholgehalte van 5,9%. Frisse citrussmaken en een aroma van echte Cubaanse mojito typeren dit stijvol bier.

Uitgeschonken Curtius in bijhorend bierglas

Ongefilterd blond Luiks bier van hoge gisting met hergisting op fles. Deze tripel met een alcoholgehalte van 7% wordt sinds 2012 gebrouwen door de winnaars van de 1e editie van ‘Starter’ op RTBF.

Uitgeschonken De Graal Blond in passend bierglas

Zacht goudblond bier van hoge gisting met nagisting op fles. Dit drooggehopt bier met een alcoholgehalte van 6,5% wordt sinds 2002 gebrouwen. In 2014 werd het recept aangepast.