Brouwerij Van Steenberge is een familiale brouwerij met een lange geschiedenis die teruggaat tot 1784.

Uitgeschonken Augustijn Blond in Augustijn-bierglas naast bierflesje

Amberblond bier met een witte schuimkraag dat sinds 1925 werd gebrouwen in het klooster van de Gentse paters Augustijnen. Sinds 1978 wordt het gebrouwen door Brouwerij Van Steenberge.

Uitgeschonken Augustijn Donker in Augustijn-bierglas naast bierflesje

Zachtdroog donker speciaalbier met aroma's van rood fruit en subtiel gerookte toetsen van noten en karamel. Z'n smaak is lichtbitter met toetsen van rozijn en chocolade.

Augustijn Grand Cru uitgeschonken in Augustijn-bierglas naast bierflesje

Verfijnde blonde tripel uit de brouwketels van Brouwerij Van Steenberge. Op dit strogele bier van 9% drijft een mooie witte schuimkraag.

Bornem Dubbel in een bijhorend bierglas naast bierflesje

Fluweelzacht donkerbruin bier van hoge gisting met hergisting op fles. Het alcoholpercentage van dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ met stevige crèmekleurige schuimkraag is 8%.

Bornem Tripel in een bijhorend bierglas naast bierflesje

Krachtig blond bier van hoge gisting met hergisting op fles. Het alcoholpercentage van dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ met mooie witte schuimkraag is 9%.

Gulden Draak in een bijhorend bierglas naast het witte bierflesje

Donkere tripel met een karamelkleurige schuimkraag. Het is vernoemd naar het vergulde beeld dat al meer dan 6 eeuwen de top van het Gentse Belfort siert.

Gulden Draak 9000 Quadruple in een bijhorend bierglas naast bierflesje

Donker bier met een diepgouden amberkleur en een karamelkleurige schuimkraag. Dit bier ontstond 25 jaar na Gulden Draak.

Piraat in een bijhorend bierglas naast bierflesje

Sterk amberblond bier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 10,5%. Dit zware bier is hergist op de fles en heeft een mooie en compacte witte schuimkraag.