Brouwerij Van Steenberge

Brouwerij Van Steenberge is een familiale brouwerij met een lange geschiedenis die teruggaat tot 1784.

Amberblond bier met een witte schuimkraag dat sinds 1925 werd gebrouwen in het klooster van de Gentse paters Augustijnen. Sinds 1978 wordt het gebrouwen door Brouwerij Van Steenberge.

Zachtdroog donker speciaalbier met aroma's van rood fruit en subtiel gerookte toetsen van noten en karamel. Z'n smaak is lichtbitter met toetsen van rozijn en chocolade.

Verfijnde blonde tripel uit de brouwketels van Brouwerij Van Steenberge. Op dit strogele bier van 9% drijft een mooie witte schuimkraag.

Fluweelzacht donkerbruin bier van hoge gisting met hergisting op fles. Het alcoholpercentage van dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ met stevige crèmekleurige schuimkraag is 8%.

Krachtig blond bier van hoge gisting met hergisting op fles. Het alcoholpercentage van dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ met mooie witte schuimkraag is 9%.

Donkere tripel met een karamelkleurige schuimkraag. Het is vernoemd naar het vergulde beeld dat al meer dan 6 eeuwen de top van het Gentse Belfort siert.

Donkere tripel met een diepgouden amberkleur en een karamelkleurige schuimkraag. Dit bier ontstond 25 jaar na Gulden Draak.

Sterk amberblond bier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 10,5%. Dit zware bier is hergist op de fles en heeft een mooie en compacte witte schuimkraag.