De geschiedenis van Brouwerij PALM gaat terug tot de 16e eeuw. In 1974 kreeg ze haar huidige naam. Vanaf 2004 brouwt het de bieren van Brouwerij De Gouden Boom. Sinds 2016 maakt Brouwerij PALM deel uit van Swinkels Family Brewers.

Uitgeschonken Bock Pils in bijhorend ribbeltjesglas

Fruitige goudgele kwaliteitspils van lage gisting met een alcoholgehalte van 5,2%. Deze luxueuze pils heeft geraffineerde aroma's en een smaak met veel cachet.

Uitgeschonken Brugge Tripel in bijhorend glas

Brugs zwaar goudblond stadsbier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 8,7%. Deze tripel bouwt verder op de middeleeuwse traditie van het gebruik van ‘gruut’.

Uitgeschonken Dobbel Palm in bijhorend bol bierglas

Amberkleurig kerstbier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 5,7%. Dit erkend streekproduct werd voor de eerste keer gebrouwen in 1947 voor de 200ste verjaardag van de brouwerij.

Uitgeschonken Palm in bijhorend glas

Amberkleurig Belgisch bier van slechts 5,2%. Het ontstond aan het begin van de 20e eeuw en is zacht karamellig door een natuurlijke karamelisatie.

Uitgeschonken Palm 0.0 in bijhorend glas

Amberkleurig alcoholvrij bier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 0,0%. Tot januari 2012 heette dit bier ‘Palm Green’ en daarna ook ‘Palm N.A’.

Uitgeschonken Palm Hop Select in bijhorend glas

Hoppig amberbier van hoge gisting met hergisting op fles. Dit koperkleurig IPA-bier met een alcoholgehalte van 6% ontstond in 2011 en wordt gebrouwen met Hallertau Mittelfrüh van eigen kweek.

Uitgeschonken Palm Royale in bijhorend glas

Koperkleurig amberbier van hoge gisting met hergisting op fles. Dit bier met een alcoholgehalte van 7,5% ontstond in 2003. Het werd gemaakt voor de 90e verjaardag van Alfred Van Roy.

Uitgeschonken Steenbrugge Blond in bijhorend kelkglas

Warm blond abdijbier van hoge gisting met nagisting op fles. Dit degustatiebier met een alcoholgehalte van 6,5% wordt gebrouwen met het Brugse kruidenmengsel ‘gruut’.

Uitgeschonken Steenbrugge Dubbel Bruin in bijhorend kelkglas

Royaal bruin abdijbier van hoge gisting met nagisting op fles. Dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ met een alcoholgehalte van 6,5% wordt gebrouwen met het Brugse kruidenmengsel ‘gruut’.

Uitgeschonken Steenbrugge Tripel in bijhorend kelkglas

Warm goudblond abdijbier van hoge gisting met nagisting op fles. Dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ met een alcoholgehalte van 8,7% wordt gebrouwen met het Brugse kruidenmengsel ‘gruut’.