Brouwerij PALM

Fruitige goudgele kwaliteitspils van lage gisting met een alcoholgehalte van 5,2%. Deze luxueuze pils heeft geraffineerde aroma's en een smaak met veel cachet.

Amberkleurig kerstbier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 5,7%. Dit erkend streekproduct werd voor de eerste keer gebrouwen in 1947 voor de 200ste verjaardag van de brouwerij.

Dorstlessende kwaliteitspils met een alcoholgehalte van 5,2%. Voor deze premiumpils werden hoogwaardige ingrediënten gebruikt waaronder de beste zomergerst, een unieke gist en Saazhop.

Amberkleurig Belgisch bier van slechts 5,2%. Het ontstond aan het begin van de 20e eeuw en is zacht karamellig door een natuurlijke karamelisatie.

Amberkleurig alcoholvrij bier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 0,0%. Tot januari 2012 heette dit bier ‘Palm Green’ en daarna ook ‘Palm N.A’.

Hoppig amberbier van hoge gisting met hergisting op fles. Dit koperkleurig IPA-bier met een alcoholgehalte van 6% ontstond in 2011 en wordt gebrouwen met Hallertau Mittelfrüh van eigen kweek.

Koperkleurig amberbier van hoge gisting met hergisting op fles. Dit bier met een alcoholgehalte van 7,5% ontstond in 2003. Het werd gemaakt voor de 90e verjaardag van Alfred Van Roy.