Brouwerij Haacht is al meer dan 120 jaar een onafhankelijk familiebedrijf. De brouwerij begon als een kleine melkerij die in 1898 met succes een eerste bier van hoge gisting brouwde.

Uitgeschonken Keizer Karel Goud Blond in bijhorend kelkglas

Helder goudblond speciaalbier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 8,5%. Dit kruidig bier wordt sinds 2006 gebrouwen.

Uitgeschonken Keizer Karel Ommegang in bijhorend kelkglas

Strogeel blond bier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 8%. Het wordt sinds 2011 gebrouwen ter gelegenheid van de jaarlijkse Ommegang van Brussel.

Uitgeschonken Keizer Karel Robijn Rood in bijhorend kelkglas

Roodbruin speciaalbier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 8,5%. In de jaren 50 werd de voorloper van dit bier voor het eerst gebrouwen. In 1999 kreeg het zijn huidige robijnrode kleur.

Uitgeschonken Mystic Krieken in bijhorend glas

Helderrood kriekbier op basis van witbier. Dit fruitbier met laag alcoholgehalte van 3,5% wordt sinds 2006 gebrouwen en heeft een stijlvolle zalmroze schuimkraag.

Uitgeschonken Mystic Radler in bijhorend glas

Zongeel Radler-bier op basis van witbier en citroen-en limoensap. Dit ‘fietsersbier’ met laag alcoholgehalte van 2,5% wordt sinds 2015 gebrouwen en heeft een witte schuimkraag.

Uitgeschonken Primus in bijhorend glas

Helder lichtblond pilsbier met een alcoholgehalte van 5,2%. Het dankt zijn naam aan Jan Primus, hertog van Brabant, die bijzondere privileges aan de brouwers toekende.

Uitgeschonken Tongerlo PAX in bijhorend kelkglas

Amberkleurig abdijbier van hoge gisting met hergisting op de fles en een romige witte schuimkraag. Dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ van 7% heeft ook even ‘Tongerlo Winterbier’ geheten.

Uitgeschonken blonde Tongerlo LUX in bijhorend kelkglas

Rijk okerblond abdijbier van hoge gisting met hergisting op de fles en een romige witte schuimkraag. Dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ van 6,5% wordt sinds 1995 gebrouwen.

Uitgeschonken donkere Tongerlo NOX in bijhorend kelkglas

Rijk donkerbruin abdijbier van hoge gisting met hergisting op de fles en een romige witte schuimkraag. Dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ heeft een alcoholpercentage van 6,5%.

Uitgeschonken blonde Tongerlo PRIOR in bijhorend kelkglas

Rijk goudgeel blond abdijbier van hoge gisting met hergisting op de fles en een romige witte schuimkraag. Dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ van 9% wordt sinds 2009 gebrouwen.