Brouwerij Haacht

Helder goudblond speciaalbier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 8,5%. Dit kruidig bier wordt sinds 2006 gebrouwen.

Strogeel blond bier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 8%. Het wordt sinds 2011 gebrouwen ter gelegenheid van de jaarlijkse Ommegang van Brussel.

Roodbruin speciaalbier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 8,5%. In de jaren 50 werd de voorloper van dit bier voor het eerst gebrouwen. In 1999 kreeg het zijn huidige robijnrode kleur.

Helderrood kriekbier op basis van witbier. Dit fruitbier met laag alcoholgehalte van 3,5% wordt sinds 2006 gebrouwen en heeft een stijlvolle zalmroze schuimkraag.

Zongeel Radler-bier op basis van witbier en citroen-en limoensap. Dit ‘fietsersbier’ met laag alcoholgehalte van 2,5% wordt sinds 2015 gebrouwen en heeft een witte schuimkraag.

Helder lichtblond pilsbier met een alcoholgehalte van 5,2%. Het dankt zijn naam aan Jan Primus, hertog van Brabant, die bijzondere privileges aan de brouwers toekende.

Amberkleurig abdijbier van hoge gisting met hergisting op de fles en een romige witte schuimkraag. Dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ van 7% heeft ook even ‘Tongerlo Winterbier’ geheten.

Rijk okerblond abdijbier van hoge gisting met hergisting op de fles en een romige witte schuimkraag. Dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ van 6,5% wordt sinds 1995 gebrouwen.

Rijk donkerbruin abdijbier van hoge gisting met hergisting op de fles en een romige witte schuimkraag. Dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ heeft een alcoholpercentage van 6,5%.

Rijk goudgeel blond abdijbier van hoge gisting met hergisting op de fles en een romige witte schuimkraag. Dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ van 9% wordt sinds 2009 gebrouwen.