Voor Brouwerij Dilewyns begon het allemaal rond 1885 in Grembergen. Helaas ging de brouwerij ten onder door tweemaal het verlies van koperen brouwketels tijdens twee wereldoorlogen. In 2010 herstelde Vincent Dilewyns de Grembergse brouwtraditie in ere met de oprichting van een prachtige familiale brouwerij.

Uitgeschonken Vicaris Generaal in passend bierglas

Ongefilterd donker roodbruin bier van hoge gisting met hergisting op fles. Dit donker speciaalbier met een alcoholgehalte van 8,5% heeft een getinte schuimkraag.

Uitgeschonken Vicaris Lino in passend bierglas

Hoppig blond bier op basis van vlas. Dit blond bier van 6,5% is het eerste ter wereld op basis van vlas. Het is hoppig met frisbittere toetsen en smaken van citrushoppen en vlas.

Uitgeschonken Vicaris NANO° in passend bierglas

Verfrissend en soepel drinkbaar blond bier met levendige hop- en citrustoetsen. Dit alcoholvrije brouwsel kenmerkt zich door het gebruik van drie hopsoorten en twee moutvarianten, wat resulteert in een uitgebalanceerde en volle smaak.

Uitgeschonken Vicaris Quinto in passend bierglas

Ongefilterd goudblond bier van hoge gisting met hergisting op fles. De naam van dit bier verwijst zowel naar het alcoholgehalte van 5% en de Italiaanse brouwinstallatie.

Uitgeschonken Vicaris Tripel in passend bierglas

Ongefilterd goudblond bier van hoge gisting met hergisting op fles. Deze tripel met een alcoholgehalte van 8,5% wordt sinds 2005 gebrouwen. Het is het eerste bier van de brouwerij.

Uitgeschonken Vicaris Tripel/Gueuze in passend bierglas

Ongefilterd donkerblond mengbier van gemengde gisting met hergisting op fles. Dit bier met een alcoholgehalte van 7% wordt gemaakt met de tripel van de brouwerij en geuze.

Uitgeschonken Vicaris Winter in passend bierglas

Rijk donkerbruin bier met een prachtige schuimkraag en verfijnd aroma. Dit winterbier combineert drie soorten mout en twee soorten hop. De toevoeging van zoethout en steranijs zorgt voor een uitgebalanceerd smaakpalet.