Vicaris Lino

Uitgeschonken Vicaris Lino in passend bierglas

Vicaris Lino is een hoppig blond bier op basis van vlas. Lino is het Italiaanse woord voor dit gewas en het is het eerste bier ter wereld dat ermee wordt gebrouwen. Dit zachte bier is vlot drinkbaar bier met een stevige schuimkraag en een alcoholpercentage van 6,5%.

Het friszoete aroma, de subtiele vanilletoetsen en de kenmerkende stroblonde kleur maken dit duurzame bier tot een authentiek product dat de zintuigen prikkelt. Vicaris Lino combineert hoppigheid met frisbittere toetsen en smaken van citrushoppen en vlas.

Ontdek de veelzijdigheid van vlas, ooit bekend voor linnenproductie. Nu in tennisraketten, fietsen, verf, cosmetica,... Vicaris Lino, een blond bier van hoge gisting, vangt de natuurlijke klasse van vlas in elke slok.

Vicaris Lino, met zijn lichte, hoppige tonen, vormt een perfecte aanvulling op de smaken van kip piccata. De verfrissende citrustoetsen in dit vlasbier brengen het gerecht in harmonie. Probeer het ook met risotto en gegrilde zalm voor een culinaire ervaring die de natuurlijke klasse van vlas weerspiegelt.

Beoordelingen:

Beschikbaarheid