Tot aan de Franse Revolutie werd bier gebrouwen in de Abdij van Saint-Feuillien die ontstond in 1125. Stéphanie Friart hernam de brouwactiviteiten in 1873 met de oprichting van Brasserie Saint-Feuillien.

Uitgeschonken blonde St-Feuillien in bijhorend bierglas

Diepgouden abdijbier van hoge gisting met een luchtige schuimkraag. Het is een ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ met een alcoholgehalte van 7,5%.

Uitgeschonken bruine St-Feuillien in bijhorend bierglas

Donker mahoniebruin abdijbier van hoge gisting met een persistente schuimkraag. Het is een ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ met een alcoholgehalte van 8,5%.

Uitgeschonken St-Feuillien Cuvée de Noël in bijhorend bierglas

Diep robijnrood kerstbier van hoge gisting met een stabiele compacte schuimkraag. Het is een ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ met een alcoholgehalte van 9%.

Uitgeschonken St-Feuillien Grand Cru in bijhorend bierglas

Helder bleekblond bier van hoge gisting met nagisting op fles. Dit bier met een alcoholgehalte van 9,5% heeft een fijne witte schuimkraag.

Uitgeschonken St-Feuillien Saison in bijhorend bierglas

Goudblond bier van hoge gisting met hergisting op fles. Het is een aromatische en genuanceerd bier met een alcoholgehalte van 6,5%.

Uitgeschonken St-Feuillien Tripel in bijhorend bierglas

Licht amberkleurig abdijbier van hoge gisting met nagisting op fles. Dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ met een alcoholgehalte van 8,5% heeft een compacte witte schuimkraag.