Brasserie des Légendes

Bitter lichtblond streekbier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 6%. Dit bier verwijst naar de ‘Ducasse van Aat’ en ook naar de legende van David en Goliath.

Levendig goudkleurig streekbier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 9%. Dit bier verwijst naar de ‘Ducasse van Aat’ en ook naar de legende van David en Goliath.

Donkerbruin stoutbier met een alcoholgehalte van 9%. Dit bier van hoge gisting is vernoemd naar Hercule Poirot, de fictieve Belgische detective die volgens sommigen in Ellezelles geboren zou zijn.

Zacht blond bier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 5,9%. De volledige naam verwijst naar een tragisch verhaal uit 1636 dat zich afspeelde in de bossen van de provincie Luxemburg.

Koper-goudblonde tripel van hoge gisting met een alcoholgehalte van 10%. De naam verwijst naar een tragisch verhaal uit 1636 dat zich afspeelde in de bossen van de provincie Luxemburg.

Troebel amberkleurig streekbier van hoge gisting met hergisting op fles. Quintine is de naam van een heks die in 1610 op de brandstapel belande.

Troebel blond streekbier van hoge gisting met hergisting op fles. Quintine is de naam van een heks die in 1610 op de brandstapel belande.