La Brasserie des Géants werd in 1997 opgericht terwijl Brasserie Ellezelloise al sinds 1993 actief is. Na een fusie van beide brouwerijen veranderde de naam in Brasserie des Légendes in 2006.

Uitgeschonken Goliath Blond in bijhorend bierglas

Bitter lichtblond streekbier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 6%. Dit bier verwijst naar de ‘Ducasse van Aat’ en ook naar de legende van David en Goliath.

Uitgeschonken Goliath Tripel in bijhorend bierglas

Levendig goudkleurig streekbier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 9%. Dit bier verwijst naar de ‘Ducasse van Aat’ en ook naar de legende van David en Goliath.

Hercule Stout beker met fles ernaast

Donkerbruin stoutbier met een alcoholgehalte van 9%. Dit bier van hoge gisting is vernoemd naar Hercule Poirot, de fictieve Belgische detective die volgens sommigen in Ellezelles geboren zou zijn.

Uitgeschonken blonde La Corne du Bois des Pendus in bijhorend hoornglas

Zacht blond bier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 5,9%. De volledige naam verwijst naar een tragisch verhaal uit 1636 dat zich afspeelde in de bossen van de provincie Luxemburg.

Uitgeschonken La Corne du Bois des Pendus Triple in bijhorend hoornglas

Koper-goudblonde tripel van hoge gisting met een alcoholgehalte van 10%. De naam verwijst naar een tragisch verhaal uit 1636 dat zich afspeelde in de bossen van de provincie Luxemburg.

Uitgeschonken Quintine Amber in bijhorend bierglas

Troebel amberkleurig streekbier van hoge gisting met hergisting op fles. Quintine is de naam van een heks die in 1610 op de brandstapel belande.

Uitgeschonken Quintine Blond in bijhorend bierglas

Troebel blond streekbier van hoge gisting met hergisting op fles. Quintine is de naam van een heks die in 1610 op de brandstapel belande.