Anheuser-Busch InBev

Vrij zuur amberkleurig Engels degustatiebier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 5%. Bass is een term die gebruikt word als merknaam voor verschillende Engelse biersoorten.

Fruitig friszuur geuzebier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 5,5%. Dit bier is een combinatie van zowel jonge als oude lambiek.

Friszuur robijnrood fruitbier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 5,2%. Dit kriekbier uit het Pajottenland rijpt op houten vaten en op het einde worden zure krieken toegevoegd.

Friszuur warmrood fruitbier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 5,1%. Dit kriekbier uit het Pajottenland rijpt op houten vaten en op het einde worden zure krieken toegevoegd.

Lichtgekleurd Mexicaans bier van lage gisting met een alcoholgehalte van 4,5%. Dit redelijk zoete bier wordt vaak ijskoud gedronken uit het flesje met een stukje limoen.

Gearomatiseerd ambergoudkleurig luxebier van lage gisting met een alcoholgehalte van 5,9%. Frisse citrussmaken en een opmerkelijk rumaroma typeren dit stijvol bier.

Gearomatiseerd ambergoudkleurig luxebier van lage gisting met een alcoholgehalte van 5,9%. Frisse citrussmaken en een aroma van echte Cubaanse mojito typeren dit stijvol bier.

Lichtblond champagnebier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 11,5%. Dit fris bier wordt net als champagne gemaakt volgens de méthode traditionnelle.

Licht amberrood streekbier van hoge gisting. In 1928 bracht Brouwerij Martinas dit Merchtems bier op de markt. Sinds 1991 wordt dit bier gebrouwen in Leuven.

Gesluierd blond biobier van hoge gisting met hergisting op fles. Dit biologisch bier met een alcoholgehalte van 5% heeft een witte schuimkraag.

Pagina's