Fruitbier is bier waarin fruit is verwerkt. Vaak gebruikt men witbier of lambiek als basis voor fruitbieren waar dan kriek, framboos, appel, bosbes, zwarte bes, perzik of ander fruit wordt toegevoegd.

Uitgeschonken Bacchus Frambozenbier in bijhorend glas

Helder rood frambozenbier van gemengde gisting met een alcoholgehalte van 5%. Dit bier gerijpt op eiken vaten is vanwege z'n smaak vernoemd naar de Romeinse wijngod Bacchus.

Uitgeschonken Bacchus Kriekenbier in bijhorend glas

Helder bruinrood kriekbier van gemengde gisting met een alcoholgehalte van 5,8%. Dit bier gerijpt op eiken vaten is vanwege z'n smaak vernoemd naar de Romeinse wijngod Bacchus.

Barbãr Rouge in bijhorend bierglas

Robijnrood honingbier van 8% dat pronkt met een fijne, lichtpaarse schuimkraag. Dit bier is gearomatiseerd met kers en werd 20 jaar na de blonde Barbãr op de markt gebracht. Daarmee zorgt het voor een fruitige en krachtige variant in het assortiment.

Uitgeschonken Belle-Vue Kriek Classique in bijhorend bol glas

Friszuur warmrood fruitbier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 5,1%. Dit kriekbier uit het Pajottenland rijpt op houten vaten en op het einde worden zure krieken toegevoegd.

Uitgeschonken Belle-Vue Kriek in bijhorend bol glas

Friszuur robijnrood fruitbier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 5,2%. Dit kriekbier uit het Pajottenland rijpt op houten vaten en op het einde worden zure krieken toegevoegd.

Uitgeschonken Blanche de Namur Rosée in bijhorend bierglas

Zomers niet te zoet roze fruitbier van hoge gisting met een alcoholgehalte van slechts 3,4%. Deze lichtgesluierde dorstlesser bevat natuurlijk frambozensap.

Uitgeschonken Bloesem Kriek in bijhorend bierglas

Helderrood kriekbier van hoge gisting. Dit zoete bier met een alcoholgehalte van 4,5% bestaat sinds 2012 en heeft een rozerode schuimkraag.

Uitgeschonken Bon Secours Myrtille in bijhorend glas

Dieprood fruitbier met een alcoholgehalte van 6,4%. Dit bosbessenbier, gebrouwen in de deelgemeente Bon Secours van Péruwelz in Henegouwen door Brasserie Caulier, heeft een roodgetinte schuimkraag en een aantrekkelijke, fruitige uitstraling.

Uitgeschonken Boscoli in bijhorend glas

Rood Mechels fruitbier met een laag alcoholgehalte van 3,5%. Uniek is dat het gemaakt werd op basis van witbier, aangelengd met natuurlijk vruchtensap.

Uitgeschonken Cherry Chouffe in glas van Brasserie d'Achouffe

Verrassend fruitbier bomvol aroma's van krieken maar ook met toetsen van aardbei, marsepein en zoete port. Het alcoholpercentage van dit lichtzoete fruitbier is 8%.