Brouwerij Het Nest ontstond in 2015 uit bierproeversclub ‘de Orde van de Zatte Mus’. Hun eerste amateurbrouwsels maakten ze in 2006. De brouwerij bevindt zich op de grens van Turnhout en Oud-Turnhout.

Uitgeschonken Dead Man's Hand in bijhorend bierglas

Pikzwart stoutbier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 10%. Dit intense bier is de extreme versie van KlevereTien met nog meer koffie- en mokkasmaken.

Uitgeschonken blonde HertenHeer in bijhorend bierglas

Koperblond bitter speciaalbier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 6,5%. Aan dit volmoutbier werden geen kruiden toegevoegd.

Uitgeschonken KlevereTien in bijhorend bierglas

Bijna zwart winterbier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 10%. Ondanks de zeer donkere kleur is dit hartverwarmend bier geen stout.

Uitgeschonken blonde KoekeDam in bijhorend bierglas

Goudblond saisonbier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 6,5%. Dit verfrissend bier wordt sinds 2014 gebrouwen met Franse saisongist, een Amerikaanse hopsoort en speltmout.

Uitgeschonken witbier PokerFace in bijhorend bierglas

Ongefilterd blond witbier van hoge gisting met hergisting op fles. Dit traditioneel tarwebier met een alcoholgehalte van 5,5% wordt sinds 2016 gebrouwen.

Uitgeschonken blonde SchuppenBoer in bijhorend bierglas

Helder blond speciaalbier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 8,5%. Deze eerste creatie van de brouwers bevat de hopsoort Cascade.