Brouwerij De Brabandere is een onafhankelijke familiebrouwerij die begon als hoevebrouwerij. Waar Adolphe De Brabandere en zijn zoon in 1894 aan begonnen, wordt vandaag voortgezet door de vijfde generatie.

Uitgeschonken Brewmaster's Selection Wild Tripel Hop

Gelimiteerd lichtzuur goudblond bier van hoge gisting met hergisting op fles. Dit versneden bier uit 2017 is een blend van 15% foederbier, Petrus Tripel en 2 Amerikaanse hopsoorten.

Uitgeschonken Kwaremont in bijhorend bierglas

Pittig goudblond bier van hoge gisting en een naam die verwijst naar de Oude Kwaremont. Het heeft een alcoholgehalte van 6,6% en een stevige witte schuimkraag.

Uitgeschonken Petrus Aged Pale in bijhorend glas

Zuur blond foederbier van spontane gisting. Dit onversneden bier met een alcoholgehalte van 7,3% is twee jaar gerijpt op eiken vaten. Het won al vele gouden medailles.

Uitgeschonken Petrus Blond in bijhorend glas

Verfrissend blond bier van hoge gisting. Dit blonde bier met een alcoholgehalte van 6,6% heeft een stevige witte schuimkraag en aroma's van karamel, mout en citrus.

Uitgeschonken Petrus Dubbel in bijhorend glas

Evenwichtig donkerbruin bier van hoge gisting. Dit bruine bier met een alcoholgehalte van 6,5% heeft een compacte schuimkraag en is gebrouwen met zes verschillende moutsoorten.

Uitgeschonken Petrus Tripel in bijhorend glas

Helderblond bier van hoge gisting. Deze blonde tripel met een alcoholgehalte van 7,5% heeft een fijne witte schuimkraag is gebrouwen met drie Europese hopsoorten.

Uitgeschonken Petrus Aged Red in bijhorend glas

Lichtzuur robijnrood fruitbier van hoge gisting. Dit versneden bier met een alcoholgehalte van 8,5% is een blend van 15% oud bier met jong bruin bier en kriekensap. Het wordt sinds 2013 gebrouwen.

Uitgeschonken Wieze Tripel Blond in bijhorend bol glas

Goudkleurig blond bier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 8,5%. Subtiele kruidige toetsen en complexe aroma's van hop typeren dit bier.