Brouwerij De Brabandere

Gelimiteerd lichtzuur goudblond bier van hoge gisting met hergisting op fles. Dit versneden bier uit 2017 is een blend van 15% foederbier, Petrus Tripel en 2 Amerikaanse hopsoorten.

Pittig goudblond bier van hoge gisting en een naam die verwijst naar de Oude Kwaremont. Het heeft een alcoholgehalte van 6,6% en een stevige witte schuimkraag.

Zuur blond foederbier van hoge gisting. Dit onversneden bier met een alcoholgehalte van 7,3% is twee jaar gerijpt op eiken vaten. Het won al vele gouden medailles.

Lichtzuur robijnrood fruitbier van hoge gisting. Dit versneden bier met een alcoholgehalte van 8,5% is een blend van 15% oud bier met jong bruin bier en kriekensap. Het wordt sinds 2013 gebrouwen.

Verfrissend blond bier van hoge gisting. Dit blonde bier met een alcoholgehalte van 6,6% heeft een stevige witte schuimkraag en aroma's van karamel, mout en citrus.

Evenwichtig donkerbruin bier van hoge gisting. Dit bruine bier met een alcoholgehalte van 6,5% heeft een compacte schuimkraag en is gebrouwen met zes verschillende moutsoorten.

Helderblond bier van hoge gisting. Deze blonde tripel met een alcoholgehalte van 7,5% heeft een fijne witte schuimkraag is gebrouwen met drie Europese hopsoorten.

Goudkleurig blond bier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 8,5%. Subtiele kruidige toetsen en complexe aroma's van hop typeren dit bier.