Brouwerij Boon

Rood frambozenbier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 5%. Dit bier gerijpt op eiken vaten is gemaakt met jonge lambiek. Het bestaat sinds 1976.

Ongefilterd goudblond bier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 8%. Dit oud geuzebier gerijpt op eiken vaten is gemaakt met lambiek van 3 jaar oud uit verschillende vaten.

Diep rood kriekbier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 4%. Dit bier gerijpt op eiken vaten is gemaakt met jonge lambiek en Spaanse krieken.

Ongefilterd dieprood fruitbier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 8% en een rozerode schuimkraag. Deze kriekenlambiek rijpt gedurende 6 tot 8 maanden op eiken vaten.

Ongefilterd helder goudgeel bier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 7%. Dit geuzebier is gemaakt met lambiek van 1,5 jaar oud die wordt aangevuld met 3 jaar oud bier en jonge lambiek.

Ongefilterd helder goudgeel bier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 7%. Dit oud geuzebier werd voor het eerst in 2015 gemaakt in beperkte oplage om de 40ste verjaardag van de brouwerij te vieren.

Ongefilterd helder goudgeel bier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 9% en een witte schuimkraag. Deze monoblend is gemaakt van 90% lambiek uit foeder 79 en 10% jonge lambiek.

Dieprood kriekbier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 6,5% en een rozerode schuimkraag. Dit bijzonder bier gerijpt op eiken vaten is gemaakt met lambiek van 1 jaar oud.