Pommery Blanc de Blancs Apanage

Pommery Pommery Blanc de Blancs Apanage 75cl

Pommery Blanc de Blancs Apanage onthult een champagne van 100% chardonnay die zich elegant in het glas manifesteert. Zorgvuldig geselecteerde prachtige terroirs zorgen voor een levendige en frisse champagne met 12,5% alcohol, voorzien van structuur en complexiteit.

Met zijn bleekgouden kleur en aanhoudende finesse in de pareling betovert Pommery Blanc de Blancs Apanage visueel. De aanzet is fris, met fruitige accenten van appel en citrus, terwijl lichte bloemige tonen zoals acacia, jasmijn en linde het geheel verrijken.

Deze buitengewone champagne is beschikbaar in flessen van 75cl en kan op elke gewenste gelegenheid worden geschonken. De kenmerken van Pommery Blanc de Blancs Apanage komen het best tot hun recht bij een serveertemperatuur tussen 8 en 10°C.

Als aperitief is Pommery Blanc de Blancs Apanage uiterst geschikt. Of geniet van zijn verfijning met een portie Baerii-kaviaar of een carpaccio van coquilles, subtiel afgewerkt met een vleugje limoen, en ontdek nieuwe dimensies van deze cuvée.

Druiven