Vranken-Pommery Monopole werd in 1976 opgericht door de Belg Paul-François Vranken. Hun portfolio omvat champagnehuizen met een geschiedenis die teruggaat tot de 18e en 19e eeuw.

Pommery Blanc de Blancs Apanage 75cl

Champagne van 100% chardonnay die zich elegant in het glas manifesteert. Zorgvuldig geselecteerde prachtige terroirs zorgen voor een levendige en frisse champagne van 12,5% met structuur en complexiteit.

Pommery Champagne Brut Rosé Royal 75cl

Karaktervolle champagne met een alcoholpercentage van 12,5% en met veel elegantie en finesse. Deze variant op de klassieke Brut Royal prikkelt de zintuigen met betoverende aroma's van bloemen, wit fruit, framboos en aardbei.

Pommery Champagne Brut Royal 75cl

Verkwikkende champagne met een alcoholpercentage van 12,5% en verfijnde bubbels die het glas vullen. Deze champagne heeft een lange afdronk en charmeert met schitterende aroma's van rode vruchten, peer, perzik en witte bloemen.

Vranken Cuvée Diamant Brut 75cl

Mythische champagne in een fraaie transparante fles, die zich presenteert met heldere, goudgele tinten en een dans van delicate bubbels. Aromatische bloemen en fruit, met subtiele hints van amandel en zoet gebak, omarmen de zintuigen.