Duvel Distilled 2023

Duvel Distilled 2023 in iconische tulpvormige Duvelfles

Opgelet! Duvel Distilled komt slechts uit in zeer beperkte oplage. Om alle klanten een eerlijke kans te geven, zijn reservaties niet mogelijk.

Duvel Distilled 2023 is een gelimiteerd distillaat van Duvel. Deze sterkedrank van 40° kon tien jaar rusten op de beste eikenhouten bourbon- en sherryvaten.

Net zoals in 2021 wordt Duvel Distilled gepresenteerd in de herkenbare fles in de vorm van een omgekeerde versie van het iconisch Duvelglas.

Siciliaanse marsalavaten

Meesterstoker Cédric Heymans koos bij editie 2023 voor een afwerking op Siciliaanse marsalavaten. Deze keuze zorgt voor kruidige tonen van vanille en kruidnagel in de neus, terwijl fruitige accenten zoals kers, abrikoos en rozijn de mond verwennen. Expressieve houttoetsen bieden structuur en een onderscheidende afdronk.

Duvel Distilled 2023 schenk je het best in een tumblerglas met ijsblokjes voor een verfrissende ervaring, of puur in een klein tulpglaasje voor de puurste smaakbeleving. De veelzijdigheid van deze spirit komt ook prachtig naar voren bij het combineren met een stukje pure chocolade, waarbij de smaken elkaar aanvullen en versterken.

Beschikbaarheid