Brouwerij Duvel Moortgat is een belangrijke brouwerij in de groep Duvel Moortgat. Deze familiale brouwerij in Breendonk (Puurs) werd opgericht in 1871 door Jan Leonardus Moortgat.

Uitgeschonken Bel Pils in bijhorend glas

Authentieke luxepils van lage gisting met een alcoholgehalte van 5%. Deze bittere pils op basis van Saazhop bestaat al sinds 1930 maar kreeg pas in 1991 zijn huidige naam.

Duvelflesje met vol Duvelglas

Aangenaam blond bier van hoge gisting met een alcoholzoete smaak en een bitter karakter. Het brouwproces van Duvel duurt zo'n 90 dagen.

Duvel 666 met gevuld Duvelglas

Blond drooggehopt verjaardagsbier met een natuurlijk troebel, aromatisch en verfrissend karakter. Het werd in 2021 gelanceerd om de 150e verjaardag van familiebrouwerij Duvel Moortgat te vieren.

Duvel Barrel Aged Batch No. 3 verpakking naast gevuld glas

Duvel Barrel Aged Batch No. 3 is een exclusief gelimiteerd houtgelagerd bier. Gewone Duvel wordt gerijpt op oude eikenhouten bourbonvaten.

Duvel Barrel Aged Batch No. 4 verpakking naast gevuld glas

Duvel Barrel Aged Batch No. 4 is een exclusief gelimiteerd houtgelagerd bier. Gewone Duvel wordt gerijpt op oude eikenhouten bourbonvaten.

Duvel Barrel Aged Batch No. 6 verpakking naast gevuld glas

Duvel Barrel Aged Batch No. 6 is een exclusief gelimiteerd houtgelagerd bier. Gewone Duvel wordt gerijpt op Jamaicaanse eikenhouten rumvaten.

Duvel Barrel Aged Batch No. 7 verpakking naast gevuld glas

Duvel Barrel Aged Batch No. 7 is een gelimiteerd en genummerd houtgelagerd bier. Gewone Duvel werd gerijpt op Ierse eikenhouten whiskyvaten van het gerenommeerde Teeling Whiskey Distillery in Dublin.

Uitgeschonken Duvel Groen in bijhorend fluitglas

Helder bleekgeel streekbier van hoge gisting. Dit gefilterd bier met een alcoholgehalte van 7% werd in de jaren 60 gelanceerd naar aanleiding van de Gentse Feesten.

Duvel Tripel Hop Citra met gevuld Duvelglas

Blond drooggehopt bier dat verder bouwt op Duvel. Ook de hopsoorten Saaz-Saaz en Styrian Golding worden gebruikt, maar men voegde nog een derde hop toe uit Washington: Citra.