Deze dranken zijn momenteel niet meer beschikbaar. U kunt ze dus niet kopen of bestellen bij AsterX Dranken.

Uitgeschonken Affligem 1074 in bijhorende bierglazen

Helder blond abdijbier van hoge gisting met een stevige schuimkraag. Dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ van 6,8% is meermaals gehopt.

Uitgeschonken Affligem Dubbel in bijhorende bierglazen

Pittig donkerbruin abdijbier van hoge gisting met een stevige schuimkraag. Dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ van 6,8% wordt gebrouwen volgens het originele recept van de paters van Affligem.

Uitgeschonken Affligem Hop Selection in bijhorende glazen

Goudgeel abdijbier van hoge gisting met een stevige schuimkraag. Dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ van 6,8% wordt gebrouwen met extra veel hop en op basis van het originele Affligemrecept.

Anglium Copper Hop uitgeschonken in Angliumglas

De nieuwste telg in de Anglium-reeks is een bier met een donkere koperkleurige verschijning, een hop-moutige smaak en een zachte afdronk.

Anglium Extra Hop uitgeschonken in Angliumglas

Droog gehopt blond bier met een verfrissende zachte hopsmaak. Door het relatief lage alcoholpercentage uiterst geschikt als aperitiefbier.

Anglium Parfait uitgeschonken in Angliumglas

Goudblond bier van hoge gisting met een relatief laag alcoholgehalte, verfijnde kruidige aroma's en een zachte slepende smaaksensatie.

Uitgeschonken Ardenne Saison in bijhorend bierglas

Verfrissend koperblond bier van hoge gisting met hergisting op fles. Dit gesluierd zomerbier heeft een toegankelijk alcoholgehalte van 5,5%.

Badoit Lichbruisend is een natuurlijk koolzuurhoudend mineraalwater uit de Loirestreek. Dit water is verkrijgbaar in:

  • 6x1L pet

Badoit Duivels Bruisend is een natuurlijk koolzuurhoudend mineraalwater uit de Loirestreek. Dit water is verkrijgbaar in:

  • 6x1L pet
Uitgeschonken Brewmaster's Selection Wild Tripel Hop

Gelimiteerd lichtzuur goudblond bier van hoge gisting met hergisting op fles. Dit versneden bier uit 2017 is een blend van 15% foederbier, Petrus Tripel en 2 Amerikaanse hopsoorten.