Duvel Distilled 2021

Duvel Distilled 2021 (fles naast koker)

Opgelet! Duvel Distilled komt slechts uit in zéér beperkte oplage. Om alle klanten een eerlijke kans te geven, zijn reservaties niet mogelijk.

Duvel Distilled 2021 is een sterk gelimiteerd distillaat van Duvel. Deze sterkedrank kon tien jaar rusten op de beste eikenhouten bourbon- en sherryvaten.

Het resultaat is een zuivere strogele drank van 40° met gouden reflecties en bloemige aroma's met subtiele toetsen van vanille, rozijnen en toffee. De afdronk van Duvel Distilled 2021 is warm.

Duvel Distilled 2021 is lekker bij gegrilde vis en vlees of bij groenten zoals artisjok en spruiten. Ook zwarte chocolade, crème brulée en tarte tatin zijn sublieme partners. Een combinatie met oude harde kazen zoals parmezaan of oude Groendael is evenzeer niet te versmaden.

Duvel Distilled serveer je idealiter in een tumblerglas met ijsblokjes of puur in een klein tulpglaasje.

Er werden slechts 13780 flessen gemaakt van Duvel Distilled 2021. Door de zeer beperkte oplage kan deze spirit niet gereserveerd worden.

The Celebration Bottle

Duvel Distilled The Celebration Bottle

Voor haar 150-jarige bestaan brengt Duvel Moortgat in november 2021 een speciale editie van Duvel Distilled uit, The Celebration Bottle.

De inhoud van deze schitterende fles werd gemaakt met dezelfde zorg als het basisdistillaat maar ging nog even op Moscatel de Sétubal vaten voor een sublieme smaak en kleur.

The Celebration Bottle bevat 70cl vloeibaar goud maar is nog sterker gelimiteerd tot slechts 5500 flessen. Daarom kan deze unieke Duvel Distilled ook niet gereserveerd worden.

Beschikbaarheid