Vanuit Sint-Katelijne-Waver naar onze drinks

AsterX Dranken Boom is te bereiken vanuit Sint-Katelijne-Waver. Om onze drankenhandel in Boom te bezoeken vanuit Sint-Katelijne-Waver, kunt u over Duffel en Reet rijden.

Rij eerst via de Duffelsesteenweg en de Katelijnsesteenweg naar Duffel. Steek de Nete over via de Onze-Lieve-Vrouwlaan. Volg naar links over de Hondiuslaan. Sla rechts de Muggenberg in en ga langs de kerk in de Rooienberg.

Rij dan via de Waarloossteenweg, en de Ferdinand Maesstraat naar het kruispunt met de Grote Steenweg (N1). Steek over en vervolg over de Michel Geysemansstraat, Valveken, de Steenweg op Waarloos en de Laarstraat naar het centrum van Reet.

Ga rechts, direct links en vervolg tot het einde van de Molenstraat. Rij rechtdoor op het kruispunt de Kerkhofstraat in.

Sla daarna ofwel rechts de Velodroomstraat in vlak voor de rotonde en kies voor de eerste straat links (Hollezijp), ofwel neemt u de eerste afslag op de rotonde (Voetballersstraat) en gaat u op het einde naar rechts.

Rijd ons gebouw binnen als onze winkel verschijnt om naar onze parking te gaan. Na uw bezoek kunt u de parking makkelijk verlaten via het weggetje naast onze winkel om terug te rijden naar Sint-Katelijne-Waver.