Vanuit Schelle naar onze drankenhandel

Wie in Schelle woont, kan AsterX Dranken Boom op drie manieren makkelijk bereiken. Dat kan ofwel met een van de opties via de N148, ofwel via de Steenwinkelstraat:

  • Via de N148: Via de Provenciale Steenweg rijdt u richting Niel. Op de rotonde kiest u voor de tweede afslag; de Antwerpsestraat. U kiest dan voor één van de 2 opties om vanuit Niel onze drankenhandel te bereiken.
  • Via de Steenwinkelstraat: U kan ook vertrekken richting de A12 via de Steenwinkelstraat om zo onze drankenhandel te bereiken. U blijft die straat volgen tot die overgaat in de Koekoekstraat. Bij de eerste straat links slaat u de Brandekensweg in. Op het einde gaat u naar rechts langs de A12. U blijft de hele tijd volgen langs de A12 tot aan de grote bocht waarna u kiest voor de linkse afslag. U rijdt daarna een kort stukje over de Frans de Schutterlaan (N177) en kiest voor de eerste afslag rechts (Molenstraat). U vervolgt tot de Hollezijp en bijna op het einde van die straat vindt u onze Boomse drankenhandel aan de linkerkant van de straat.

U rijdt dan ons gebouw binnen om naar onze parking te gaan. Na uw bezoek kunt u de parking makkelijk verlaten via het weggetje naast onze winkel.