Vanuit Niel naar onze drankenhandel

Vanuit Niel kunt u AsterX Dranken Boom op twee manieren makkelijk bereiken.

  • Via de N148: Ofwel volgt u de Antwerpsestraat, Boomsestraat, Nielsestraat en Broekweg richting Boom. Op de rotonde na de brug over de A12 neemt u de tweede afslag en op de Frans de Schutterlaan (N177) slaat u links af. U rijdt verder tot aan de Molenstraat die u rechts inslaat en vervolgt tot de Hollezijp. Bijna op het einde van die straat vindt u onze Boomse drankenhandel aan de linkerkant van de straat.
  • Via de Matenstraat: Ofwel volgt u de Jozef Wauterslaan, Matenstraat en een stukje van de 's Herenbaan. Op de rotonde aan de A12 neemt u de eerste afslag. U blijft die straat de hele tijd volgen tot aan de grote bocht waarna u kiest voor de linkse afslag. U rijdt daarna een kort stukje over de Frans de Schutterlaan (N177) en kiest voor de eerste afslag rechts (Molenstraat). U vervolgt tot de Hollezijp en bijna op het einde van die straat vindt u onze Boomse drankenhandel aan de linkerkant van de straat.

U rijdt dan ons gebouw binnen om naar onze parking te gaan. Na uw bezoek kunt u de parking makkelijk verlaten via het weggetje naast onze winkel.