Vanuit Schelle naar onze drankenhandel in Boom

U kunt AsterX Dranken Boom vanuit Schelle op drie manieren makkelijk bereiken.

  • Via de N148: Via de Provenciale Steenweg rijdt u richting Niel. Op de rotonde kiest u voor de tweede afslag; de Antwerpsestraat. U kiest dan voor één van de 2 opties om vanuit Niel onze drankenhandel te bereiken.
  • Via de Steenwinkelstraat: U kan ook vertrekken richting de A12 via de Steenwinkelstraat om zo onze drankenhandel te bereiken. U blijft die straat volgen tot die overgaat in de Koekoekstraat. Bij de eerste straat links slaat u de Brandekensweg in. Op het einde gaat u naar rechts langs de A12. U blijft de hele tijd volgen langs de A12 tot aan de grote bocht waarna u kiest voor de linkse afslag. U rijdt daarna een kort stukje over de Frans de Schutterlaan (N177) en kiest voor de eerste afslag rechts (Molenstraat). U vervolgt tot de Hollezijp en bijna op het einde van die straat vindt u onze Boomse drankenhandel aan de linkerkant van de straat.

U rijdt dan ons gebouw binnen om naar onze parking te gaan. Na uw bezoek kunt u de parking makkelijk verlaten via het weggetje naast onze winkel.