Vacature voor magazijnier

Magazijnpalletten te behandelen door magazijnier

Tap jij veel energie uit werken in een magazijn?

Om onze snelgroeiende drankenhandel verder uit te bouwen, zoeken we voor Waarloos een straffe magazijnier die graag de handen uit de mouwen steekt en houdt van orde.

Voor deze voltijdse job kom je terecht in een familiebedrijf waar mensen belangrijk zijn.

Functie

Ongeveer de helft van de tijd werk je in het magazijn. Je laadt en lost vrachtwagens en zet de geleverde goederen op de juiste plaats na controle. Je zet bestellingen klaar. Hierbij zorg je samen met je collega's steeds voor orde in het magazijn. Zo blijft het een fijne werkplek.

Daarnaast help je jouw collega's om bestellingen naar klanten te brengen met een bestelwagen. Dit zijn zowel kleine bestellingen van particulieren als grotere van horecazaken of evenementen. Ook zal je soms mee met de vrachtwagen leveren bij horecazaken. Hier zal je bakken en vaten verplaatsen naar de opslagplaats (vaak een kelder) en leeggoed terug meenemen. Dit is uiteraard fysiek zwaar werk.

Je bent flexibel en bereid om net als je collega's andere taken uit te voeren zoals het herstellen of reinigen van voertuigen, het nakijken van verhuurmateriaal en het reinigen van het magazijn.

Profiel

  • Je bent klantvriendelijk en kunt zelfstandig werken.
  • Je werkt nauwkeurig en efficiënt.
  • Je hebt oog voor veiligheid en orde.
  • Je bezit een rijbewijs B en bij voorkeur een rijbewijs BE of C.
  • Je hebt bij voorkeur een heftruckattest.
  • Je houdt van teamwerk.
  • Je kunt dagelijks bakken drank tillen.

Ons aanbod

Waar en hoe solliciteren?

Heeft deze boeiende job voor magazijnier jouw interesse gewekt? Herken je jezelf in dit profiel? Wil je graag deel uitmaken van ons dynamisch bedrijf en enthousiast team?

Stuur dan je CV en motivatie naar thierry@asterx.be met onderwerp ‘Magazijnier - Voornaam Achternaam’.