witbier

Troebel zacht en smeuïg witbier van hoge gisting. Dit geelgekleurd tarwebier heeft een alcoholgehalte van slechts 4,5% en is vernoemd naar een 14e-eeuwse schoonheid.

Zomers niet te zoet roze fruitbier van hoge gisting met een alcoholgehalte van slechts 3,4%. Deze lichtgesluierde dorstlesser bevat natuurlijk frambozensap.

Klassiek witbier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 4,8%. Dit lichtgele tarwebier ontstond in de jaren 80 bij het voormalige Brouwerij De Gouden Boom.

Troebel witgeel witbier van hoge gisting. Deze dauwfrisse dorstlesser met een alcoholgehalte van 4,9% heeft een recept waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1445.

Troebel witgeel witbier van hoge gisting. Deze verkoelende dorstlesser met dezelfde smaak als het origineel bevat geen alcohol en werd gelanceerd in 2011.

Troebel roze Radler-witbier verrijkt met natuurlijk agrumsap. Dankzij z'n erg lage alcoholgehalte van 2% kun je er elk moment van de dag van genieten.

Troebel witgeel Radler-witbier verrijkt met natuurlijk citroen- en limoensap. Dankzij z'n erg lage alcoholgehalte van 2% kun je er elk moment van de dag van genieten.

Sprankelend en lichtzoet roze fruitbier van hoge gisting. Deze fruitige dorstlesser met een alcoholgehalte van slechts 3% heeft een zachtbittere toets.

Sprankelend en lichtzoet roze fruitbier van hoge gisting. Deze fruitige dorstlesser heeft dezelfde smaak als Hoegaarden Rosée, maar dan zonder alcohol.

Lichtblond troebel Nederlands trappistenbier van lage gisting met een robuuste schuimkraag. De witte La Trappe werd voor het eerst gebrouwen in 2003 en is nog steeds het enige trappistenwitbier.

Pagina's