alcoholvrij bier

Alcoholvrij Deens pilsbier van lage gisting. Deze pils is bovendien caloriearm met slechts 18kcal per 100ml. Via een uniek brouwproces wordt de alcohol minutieus uit het standaardbrouwsel gehaald.

Alcoholvrij troebel goudgeel bier dat wordt gebrouwen in Erding nabij München in Duitsland. Dit alcoholvrij isotoon bier bevat minder dan 0,5% alcohol.

Troebel witgeel witbier van hoge gisting. Deze verkoelende dorstlesser met dezelfde smaak als het origineel bevat geen alcohol en werd gelanceerd in 2011.

Alcoholvrije pils van lage gisting met een alcoholgehalte van 5,2%. Deze verfrissende Belgische pils wordt gebrouwen in Jupille-sur-Meuse, een deelgemeente van Luik.

Eerste Belgische abdijbier zonder alcohol. Dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ wordt sinds eind 2018 gebrouwen en is daarmee ook het eerste Belgische speciaalbier volledig zonder alcohol.

Alcoholvrije pils van lage gisting met een alcoholgehalte van 0,0%. Het is uiterst geschikt om te drinken met maten en makkers als je alcohol even achterwege wil laten.

Amberkleurig alcoholvrij bier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 0,0%. Tot januari 2012 heette dit bier ‘Palm Green’ en daarna ook ‘Palm N.A’.

Smaakvol Brugs alcoholvrij bier van hoge gisting. Dit bier met een alcoholgehalte 0,4% heeft een stevige schuimkraag en is gemaakt op basis van Brugse Zot.