VDP, voluit VDP Ice Cubes Company, heeft zich al vele jaren gespecialiseerd in diverse ijsspecialiteiten, variërend van ijsblokjes en bevroren shotglazen tot roomijs.

Bevroren shotglazen in gebruik

Bij ons kunt u bevroren shotglazen verkrijgen, ook wel bekend als ice shots. Ideaal voor winterbars, feestjes en catering, waar u net dat beetje extra wilt geven aan uw gasten. Bevroren shotglazen zijn ecologisch en voorkomen afval.

Droogijs in stijlvol drankje in dampend fluitglas

Droogijs is bevroren koolstofdioxide (CO2) in vaste vorm. Het wordt gebruikt om voedsel te koelen, bij medicijnentransport en bij laboratoriumonderzoeken. Verder creëert u met droogijs verbluffende rookeffecten tijdens feesten en evenementen.

Gemalen ijs met cocktail

Gemalen ijs of crushed ice bestaat uit kleine brokjes ijs die uw drankjes een verfrissend tintje geven. Het is onmisbaar voor het maken van verfrissende smoothies, heerlijke ijscoupes of zelfs het creëren van uw eigen ijssculpturen!

Ijsballen voor cocktails in glas

Onze glasheldere ijsballen zijn keihard en smelten traag, waardoor ze onmisbaar zijn in cocktails. Ze worden onder druk vervaardigd en behouden zo hun uitzonderlijke hardheid. Ijsballen geven een verfijnde en stijlvolle touch aan uw drankje.

Ijsblokjes op witte ondergrond

Onze ijsblokjes worden vervaardigd uit zuiver en gedemineraliseerd drinkwater, waardoor ze een kristalheldere uitstraling hebben. Ze zijn niet alleen massief en rond van vorm, maar ook traag smeltend, waardoor ze uw drankjes langdurig koel houden.

Ijsblokken op maat met merklogo

Op maat gemaakte ijsblokken worden met precisie vervaardigd in elke gewenste vorm. Bovendien kunnen ze gepersonaliseerd worden met merklogo, naam of een speciale boodschap. Hierdoor wordt elk glas een weerspiegeling van uw unieke identiteit.

VDP roomijs 1L: vanille, chocolade en mokka

Ambachtelijk VDP roomijs wordt gemaakt met verse hoevemelk en is verkrijgbaar in drie smaken: vanille, chocolade en mokka. Ideaal om desserts, milkshakes en cocktails een heerlijke romige touch te geven.

De ideale metgezel voor het koelen van dranken. Met een productieproces dat gebaseerd is op zuiver natuurlijk drinkwater, verzekeren we dat elk ijskristal van het schilferijs een vleugje verfijning en frisheid in zich draagt.