Roomijs

VDP roomijs 1L: vanille, chocolade en mokka

Stel u voor: een hemelse smaakervaring, rechtstreeks vanuit de ambachtelijke tradities en pure passie voor kwaliteit. Maak kennis met VDP Roomijs, een verrukkelijke symfonie van versheid en smaak die uw zintuigen betovert.

Het verhaal van VDP roomijs begint met de crème de la crème van zuivel: verse hoevemelk. Vanaf het moment dat u een hap neemt, proeft u het verschil. Elk lepeltje is doordrenkt met de liefde en zorg die in elk detail van dit overheerlijke roomijs wordt gestopt.

Voor VDP roomijs werden de krachten gebundeld met het Haro, een familiebedrijf met een passie voor ambachtelijk roomijs. Door hun expertise te combineren met een eigen unieke twist, werd een recept ontwikkeld dat de perfecte balans vindt tussen rijke smaken en ongeëvenaarde romigheid.

Verlies uzelf in drie betoverende smaken:

  • Vanille: Een onbetwiste klassieker die nooit teleurstelt. Proef de pure essentie van vanille in elke fluweelzachte lepel, een eerbetoon aan de tijdloze smaak waar iedereen van houdt.
  • Chocolade: Een ware traktatie voor de chocoholics onder ons. Met het fijnste cacaopoeder als basis, bevredigt deze zijdezachte chocolade-ervaring al uw zoete verlangens.
  • Mokka: Voor de avontuurlijke fijnproevers die hun roomijservaring naar een hoger niveau willen tillen. Geniet van de harmonie tussen de diepe, pittige koffiesmaak en de weelderige zachtheid van VDP roomijs.

VDP roomijs biedt veelzijdig genot. Geniet ervan als dessert, in milkshakes en cocktails. Chocoladeroomijs schittert in een Chocolate Black Russian, terwijl de vanillesmaak een Baileys milkshake verfijnt. Probeer vanille roomijs met Amarula en aardbeienpuree voor een Amarula Sunset, of ontdek de avontuurlijke Choco Dream met Safari en romige chocomelk.

Met hetzelfde vanille roomijs kunt u ook onovertroffen in een elegante Ice Cream Martini of een speelse White Russian Milkshake maken. VDP roomijs zorgt voor een romige twist, of u nu van klassiek of vernieuwend houdt. Dit roomijs staat klaar om jouw creatieve partner te zijn.

Elke sublieme smaak is beschikbaar in een handige verpakking van 1 liter, zodat u keer op keer kunt genieten van het ambachtelijke VDP roomijs.

Beschikbaarheid