Sinds 1965 maakt Bernard Brémont met passie Grand Cru champagnes in Ambonnay, waar de legende vertelt dat de Romeinse officier Amboniacus de eerste wijnstokken plantte. Elke fles belichaamt Ambonnay's rijke geschiedenis.

Champagne Bernard Brémont Élégence Rosé Grand Cru 75cl

Een elegante en droge roséchampagne die zich kenmerkt door een prachtige zalmroze tint met reflecties in de kleur van frambozen, en aroma's van aardbei en kers, verweven met een vleugje gedroogde bloemen.

Champagne Bernard Brémont Évidence Brut Grand Cru 75cl

Deze verfijnde champagne, samengesteld met pinot noir en chardonnay, is perfect voor elke gelegenheid. Deze Grand Cru combineert levendige bubbels met subtiele tonen van witte bloemen, citrus, wit fruit en een hint van geroosterde nuances.

Champagne Bernard Brémont Évidence Demi-Sec Grand Cru 75cl

Deze iets zoetere champagne op basis van pinot noir en chardonnay heeft subtiele aroma's van citrus, gele vruchten, gekonfijt fruit en andere zoetigheden die worden versterkt door een vleugje frisheid.

Champagne Bernard Brémont Évidence Extra-Brut Grand Cru 75cl

Zeer droge champagne waarin de subtiliteit en mineraliteit van pinot noir uit Ambonnay op een verfrissende manier tot zijn recht komt. Deze champagne werd in 2022 gelanceerd en is ideaal als aperitief.