Brouwerijen Alken-Maes

Helder blond abdijbier van hoge gisting met een stevige schuimkraag. Dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ van 6,8% is meermaals gehopt.

Helder goudblond abdijbier met een stevige schuimkraag en een alcoholgehalte van 6,8%. Dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ wordt gebrouwen volgens het originele recept van de paters van Affligem.

Pittig donkerbruin abdijbier van hoge gisting met een stevige schuimkraag. Dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ van 6,8% wordt gebrouwen volgens het originele recept van de paters van Affligem.

Goudgeel abdijbier van hoge gisting met een stevige schuimkraag. Dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ van 6,8% wordt gebrouwen met extra veel hop en op basis van het originele Affligemrecept.

Helder ambergouden abdijbier van hoge gisting met een romige schuimkraag. Dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ van 9% werd voor het eerst gebrouwen in 1957.

Goudblond speciaalbier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 7%. De blonde Ciney zag het levenslicht in 1980 in het gelijknamige Waalse dorpje.

Donkerbruin speciaalbier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 7%. Dit roodgetinte bier kwam op 23 juni 1978 voor het eerst uit de tap in een café in het gelijknamige Waalse dorpje Ciney.

Fris zuiver blond pilsbier van lage gisting met een alcoholgehalte van 5%. In 1928 was het de eerste Belgische pils en het wordt nog steeds gebrouwen volgens het originele recept.

Gearomatiseerd goudkleurig klassebier van lage gisting met een alcoholgehalte van 5,9%. Het is 's werelds eerste bier met een tequilasmaak.

Gearomatiseerd goudkleurig klassebier van lage gisting met een alcoholgehalte van 5,9%. Naast de tequilasmaak van het origineel vind je er ook nog aroma's van munt en limoen in terug.

Pagina's