Met 14 generaties is Brouwerij Roman uit Oudenaarde de oudste familiebrouwerij van België. De eerste brouwactiviteiten vonden dan ook al plaats in 1545.

Uitgeschonken Adriaen Brouwer Oaked in bijhorend glas

Krachtig donker biobier van hoge gisting. Dit biologisch bruin bier met een alcoholgehalte van 10% werd gelanceerd in mei 2018 als een van de eerste biobieren van de brouwerij.

Uitgeschonken Adriaen Brouwer Tripel in bijhorend glas

Krachtig blond biobier van hoge gisting. Dit biologisch bier met een alcoholgehalte van 9% werd gelanceerd in mei 2018 als een van de eerste biobieren van de brouwerij.

Uitgeschonken Ename Blond in bijhorend glas

Evenwichtig blond abdijbier van hoge gisting met nagisting op fles. Dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ met een alcoholgehalte van 6,5% wordt gebrouwen sinds 1997.

Uitgeschonken Ename Dubbel in bijhorend glas

Romig donker abdijbier van hoge gisting met nagisting op fles. Dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ met een alcoholgehalte van 6,6% werd voor het eerst gebrouwen in 1990.

Uitgeschonken Ename Pater in bijhorend glas

Troebel blond abdijbier van hoge gisting met nagisting op fles. Dit drooggehopt ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ met een alcoholgehalte van 5,5% wordt gebrouwen sinds 2015.

Uitgeschonken Ename Tripel in bijhorend glas

Sterk blond abdijbier van hoge gisting met nagisting op fles. Dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ met een alcoholgehalte van 8,5% werd voor het eerst gebrouwen in 1990.

Uitgeschonken Sloeber in bijhorend glas

Kruidig blond bier van hoge gisting met nagisting op fles. Deze speelse en volmondige blonde klassieker uit 1983 heeft een alcoholgehalte van 7,5%.