De roots van Brouwerij Dubuisson gaan terug tot 1769 en na 8 generaties is deze familiale brouwerij nog steeds volledig onafhankelijk. Zowel ten tijde van Napoleon als tijdens de beide Wereldoorlogen kende de brouwerij tegenspoed, maar telkens bouwde de familie ze weer op.

Bush Amber uitgeschonken in Bushglas met flesje ernaast

Gefilterd en kristalhelder amberkleurig bier van hoge gisting dat Brouwerij Dubuisson al sinds 1933 op de markt brengt. Daardoor is dit één van de oudste Belgische speciaalbieren.

Bush de Charmes uitgeschonken in bierglas met flesje ernaast

Goudblond bier gerijpt op eik met een alcoholpercentage van 10,5%. Dit bier van hoge gisting is gemaakt op basis van Bush Blond en bourgognevaten van Charmes-Meursalt.

Bush de Noël uitgeschonken in Bushglas met flesje ernaast

Amberkleurig gefilterd kerstbier van hoge gisting dat Brouwerij Dubuisson in 1991 lanceerde. Door de langdurige hergisting krijgt deze gerstewijn een alcoholgehalte van 12%.

Bush de Nuits uitgeschonken in bierglas met flesje ernaast

Helder amberbier gerijpt op eik met een alcoholpercentage van 13%. Dit bier van hoge gisting is gemaakt op basis van Bush de Noël en eiken bourgognevaten van Nuits-St-Georges.

Bush Blond uitgeschonken in Bushglas met flesje ernaast

Goudblond gefilterd hogegistingsbier dat Brouwerij Dubuisson in 1998 lanceerde ter gelegenheid van de 65ste verjaardag van de Bush Caractère.

Cuvée des Trolls uitgeschonken in bijhorend glas naast flesje

Strogeel ongefilterd blond bier van hoge gisting. Dit bier met een alcoholgehalte van 7% ontstond in 2000 bij de microbrouwerij ‘ Le Brasse-Temps’ in Louvain-la-Neuve.

Uitgeschonken Pêche Mel Bush in bijhorend glas

Sterkste Belgisch fruitbier met een alcoholgehalte van welgeteld 8,5%. Dit amberkleurig zwaar fruitbier is van hoge gisting en wordt sinds 2009 gebrouwen met natuurlijke perzikextracten.

Uitgeschonken Surfine in bijhorend Surfineglas met flesje ernaast

Goudblond Saisonbier op basis van 3 mouten, 3 kwalitatieve Belgische hoppen en 3 gisten. Saison is een traditioneel Henegouws streekproduct.