Brouwerij Anders!

Brouwerij Anders is een ‘andere’ brouwerij zoals zij zich omschrijven. Met hun bierkennis en installaties verrijken zij het Belgische bierlandschap met mooie en innovatieve bieren.

Heerlijk blond bier op basis van echte haver waarmee u de sociale economie steunt. Het heeft een aangenaam kruidig aroma en een pittige smaak met een karaktervolle hopbitterheid.

De nieuwste telg in de Anglium-reeks is een bier met een donkere koperkleurige verschijning, een hop-moutige smaak en een zachte afdronk.

Droog gehopt blond bier met een verfrissende zachte hopsmaak. Door het relatief lage alcoholpercentage uiterst geschikt als aperitiefbier.

Goudblond bier van hoge gisting met een relatief laag alcoholgehalte, verfijnde kruidige aroma's en een zachte slepende smaaksensatie.

Okerblond bier van hoge gisting. Deze Limburgse tripel met alcoholgehalte van 8% wordt naar Hasselts recept gebrouwen met 3 hopsoorten, 2 kruiden, tarwe en 2 mouten.

Helder blond dorpsbier van hoge gisting met hergisting op de fles. Dit ongefilterd bier uit Kontich-Waarloos heeft een alcoholgehalte van 5,5% is gebrouwen met onder meer Tsjechische Saazhop.

Goudblond bier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 8,5%. Deze tripel met witte schuimkraag werd in 1982 op de markt gebracht.

Donker bier van hoge gisting met hergisting op fles. Dit donker bier van 8,5% werd in 2002 gelanceerd om het honderjarige bestaan van het Westelse gemeentehuis te vieren.

Dorstlessend blond IPA-bier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 5,8%. Sinds 2016 wordt dit drooggehopt bier gebrouwen.