Brasserie Caulier

Koperkleurig amberbier van hoge gisting met nagisting op fles. Dit bier met een alcoholgehalte van 8% heeft een compacte witte schuimkraag en wordt gebrouwen in deelgemeente Bon Secours.

Goudblond bier van hoge gisting met nagisting op fles. Dit blonde bier met een alcoholgehalte van 8% heeft een compacte witte schuimkraag en wordt gebrouwen in deelgemeente Bon Secours.

Goudblond kerstbier van hoge gisting met nagisting op fles. Dit blonde seizoensbier met een alcoholgehalte van 9% wordt sinds 1998 gebrouwen in deelgemeente Bon Secours.

Donkerbruin bier van hoge gisting met nagisting op fles. Dit bruin bier met een alcoholgehalte van 8% wordt al sinds 1996 gebrouwen in deelgemeente Bon Secours.

Dieprood fruitbier met een alcoholgehalte van 6,4%. Dit bosbessenbier met een roodgetinte schuimkraag wordt gebrouwen in Bon Secours, een deelgemeente in de provincie Henegouwen.

Troebel goudgeel abdijbier van hoge gisting met een romige vaste schuimkraag. Deze tripel van 10% werd vroeger in de abdij van Paix Dieu gebrouwen en wordt opnieuw gemaakt sinds 2010.