In 1933 hield Charles Caulier het mijnwerkersleven voor bekeken en begon hij als bierhandelaar in Bonsecours. Door de aanhoudende groei verhuisde Brasserie Caulier in 1980 naar Péruwelz. Daar werd in 1996 hun eerste bier gebrouwen.

Uitgeschonken Bon Secours Blonde de Noël in bijhorend glas

Goudblond kerstbier van hoge gisting met nagisting op fles. Dit blonde seizoensbier met een alcoholgehalte van 9% wordt sinds 1998 gebrouwen in deelgemeente Bon Secours.

Uitgeschonken bruine Bon Secours in bijhorend glas

Donkerbruin bier van hoge gisting met nagisting op fles. Dit bruin bier met een alcoholgehalte van 8% wordt al sinds 1996 gebrouwen in deelgemeente Bon Secours.

Uitgeschonken Bon Secours Héritage in bijhorend glas

Koperkleurig amberbier van hoge gisting met nagisting op fles. Dit bier met een alcoholgehalte van 8% heeft een compacte witte schuimkraag en wordt gebrouwen in deelgemeente Bon Secours.

Uitgeschonken Bon Secours Myrtille in bijhorend glas

Dieprood fruitbier met een alcoholgehalte van 6,4%. Dit bosbessenbier met een roodgetinte schuimkraag wordt gebrouwen in Bon Secours, een deelgemeente in de provincie Henegouwen.

Uitgeschonken blonde Bon Secours Prestige in bijhorend glas

Goudblonde tripel van hoge gisting met nagisting op fles. Dit complexe bier met een alcoholgehalte van 9% is gemaakt met gerst, tarwe en haver en wordt gebrouwen in deelgemeente Bon Secours. Het is het perfecte bier voor wie op zoek is naar verfijning.

Uitgeschonken blonde Bon Secours Tradition in bijhorend glas

Goudblond bier van hoge gisting met nagisting op fles. Dit blonde bier met een alcoholgehalte van 8% heeft een compacte witte schuimkraag en wordt gebrouwen in deelgemeente Bon Secours.

Uitgeschonken Paix Dieu in bijhorend bierglas

Troebel goudgeel abdijbier van hoge gisting met een romige vaste schuimkraag. Deze tripel van 10% werd vroeger in de abdij van Paix Dieu gebrouwen en wordt opnieuw gemaakt sinds 2010.